Κατάφεραν να χωρίσουν μετά από 20 ώρες εγχείρησης τα σιαμαία αδελφάκια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

17:22 15/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Έπειτα από 20 ώρες χειρουργείου οι θεράποντες γιατροί των δίδυμων αγοριών κατάφεραν να τα διαχωρίσουν…

Οι 13 μηνών Anias και Jadon McDonald ήδη ανακάμπτουν στο Montefiore Hospital του Μπρονξ μετά την ιδιαίτερα δύσκολη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκαν.

Το δύσκολο έργο του διαχωρισμού των δύο σιαμαίων αγοριών που ήταν ενωμένα στο κεφάλι έφερε εις πέρας ο Dr James Goodrich…Ο ίδιος αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες καθώς στην

πορεία της επέμβασης ανακάλυψε ότι τα αγόρια μοιράζονται περισσότερο εγκεφαλικό ιστό από ό, τι ανέμεναν ακόμη και παρά τη χρήση 3D απεικόνισης για την προετοιμασία της εγχείρησης που κράτησε τρεις μήνες!

Ο διαχωρισμός των σιαμαίων σημαίνει ότι το ένα ή και τα δύο παιδιά μπορεί να αντιμετωπίσουν αναπτυξιακές δυσκολίες. «Γνωρίζαμε ότι αυτή είναι μία σημαντική πιθανότητα, αλλά θα συνεχίσουμε να αγαπάμε τα αγόρια μας» είπε η μητέρα τους και πρόσθεσε ότι είναι ξεκάθαρο πως ο Anias θα αντιμετωπίσει πιο σοβαρές δυσκολίες από τον αδελφό του.

Τα αγόρια αναρρώνουν, με τη βοήθεια του θεού όπως λένε και οι γονείς τους, που δημοσιοποίησαν τις φωτογραφίες απο την πορεία τους στα social media.

Keywords
Αναζητήσεις
siamaia goodrich
Τυχαία Θέματα