Πολάκης: Εχουμε πόλεμο με τα βοθροκάναλα

16:19 15/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Λαύρος εμφανίστηκε στο συνέδριο του Σύριζα ο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μιλώντας πάλι για «βοθροκάναλα» και «διαπλοκή» που -όπως είπε- διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

«Χθες το βράδυ στη Σαντορίνη για να γίνει αξονική τομογραφία σε ένα 35χρονο που πήγε στο νοσοκομείο, χρειάστηκε να παρέμβει εισαγγελέας για να επιβάλει στο ιατρικό παραμάγαζο εκεί να κάνει την αξονική. Πρόσφατα πήγα στη Σύρο για τη διευθέτηση ενός αιτήματος 40 ετών, που αφορά τη δημιουργία βάσης του ΕΚΑΒ αεροδιακομιδής

ασθενών. Τα βοθροκάναλα έδειξαν ότι δεν μίλησα σε μια πρώην καρκινοπαθή. Όλα αυτά δείχνουν ότι έχουμε πόλεμο«, είπε.

Αποκάλυψε δε ότι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα η σύζυγός του δέχεται απειλητικά μηνύματα, στα οποία της λένε «πάρε μαύρα ρούχα για τον άντρα σου και τον γιo σου». Και πρόσθεσε: «να τελειώνει η κλάψα, τώρα κυβερνάμε, που σημαίνει συγκρουόμαστε, που σημαίνει αλλάζουμε την πραγματικότητα που ζούμε».

Επικαλούμενος ρήση του Ναπολέοντα σύμφωνα με την οποία «καταστρέφεις καλύτερα αυτό που ξέρεις να αντικαταστήσεις«, είπε ότι πρέπει να είμαστε εξαντλητικά συγκεκριμένοι στο τι πρέπει να αλλάξουμε, διαφορετικά το σύστημα σε 2-3 χρόνια θα μας ρουφήξει και θα γίνουμε σαν αυτούς, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήλθε γι’ αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα