Καταδικάζει ο πολιτικός κόσμος το μακελειό στην Αίγυπτο

20:45 24/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την επίθεση στο Σινά με τους εκατοντάδες νεκρούς.

Για ανείπωτη τραγωδία στο Σινά κάνει λόγο ο πρωθυπουργός, Αλέξη Τσίπρας, με ανάρτησή του στο Twitter.
Συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία στο Σινά που προκάλεσαν οι αμετανόητοι τρομοκράτες. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή στεκόμαστε με αλληλεγγύη στο πλάι του αιγυπτιακού λαού.

Συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία

στο Σινά που προκάλεσαν οι αμετανόητοι τρομοκράτες. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή στεκόμαστε με αλληλεγγύη στο πλάι του αιγυπτιακού λαού.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 24, 2017

Με ανάρτηση στο Τwitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει συγκλονισμένος για την τραγωδία στο Σινά.
Όπως έγραψε στο λογαριασμό του ο πρόεδρος της ΝΔ:
«Νιώθω συγκλονισμένος. Η τραγωδία στο Σινά μας οδηγεί να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Τέλος στο αίμα που φέρνει το μίσος».

Νιώθω συγκλονισμένος. Η τραγωδία στο Σινά μας οδηγεί να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στον πόλεμο κατα της τρομοκρατίας. Τελος στο αίμα που φέρνει το μίσος.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) November 24, 2017

Kαι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά σε ανάρτησή της στο Twitter τόνισε:
«Μόνο φρίκη και αγανάκτηση προκαλεί η δολοφονική επίθεση απέναντι σε ανυπεράσπιστους ανθρώπους που προσεύχονταν. Είμαστε όλοι μαζί κατά της τρομοκρατίας, μαζί με τον αιγυπτιακό λαό που δοκιμάζεται».

Μόνο φρίκη και αγανάκτηση προκαλεί η δολοφονική επίθεση απέναντι σε ανυπεράσπιστους ανθρώπους που προσεύχονταν. Είμαστε όλοι μαζί κατά της τρομοκρατίας, μαζί με τον αιγυπτιακό λαό που δοκιμάζεται.

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) November 24, 2017

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του εκφράζει τον αποτροπιασμό του.
«Τέτοιου είδους επιθέσεις, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, που δυναμώνουν οι ανταγωνισμοί στην περιοχή, αξιοποιούνται για την κλιμάκωση των επεμβάσεων και των πολέμων, για την ένταση της καταστολής σε βάρος των λαών», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Tη βαθιά του λύπη εξέφρασε με ανακοίνωσή του το Ποτάμι. Όπως αναφέρει αναλυτικά:
Ενάντιοι σε οποιαδήποτε μορφή και οποιαδήποτε έννοια βίας, καταδικάζουμε απερίφραστα την τραγική απώλεια της ζωής 235 θυμάτων στο Σινά και μάλιστα σε μία κατεξοχήν ειρηνική εκδήλωση καθημερινότητάς τους, την ώρα της προσευχής.

Το Ποτάμι εκφράζει τη βαθιά του λύπη στους οικείους των ανθρώπων που χάθηκαν και την πλήρη συμπάθειά του στους τραυματίες της απάνθρωπης αυτής ενέργειας. Και, για μία ακόμα φορά, διακηρύσσει ότι o θλιβερός κύκλος του αίματος μόνο τραγικές συνέπειες επιφυλάσσει σε όσους έχουν σχέση με αυτόν.

The post Καταδικάζει ο πολιτικός κόσμος το μακελειό στην Αίγυπτο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα