Καμίνης: Ήρθα για να μείνω…

23:16 11/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Ως «εγχείρημα ιστορικής εμβέλειας», χαρακτήρισε την συγκρότηση της Κεντροαριστεράς ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ασκώντας κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και την Ν.Δ., ενώ διαβεβαίωσε πως «ήρθε στην παράταξη για να μείνει».
Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, κατά την ομιλία του στο πλαίσιο της περιοδείας του στα Ιωάννινα, επεσήμανε ότι οι αποφάσεις του είναι συνειδητές, λέγοντας: «Να

μην έχετε καμιά αμφιβολία, πως όποια και εάν είναι η έκβαση της εκλογής, εγώ θα είμαι και αύριο. Δεν παίρνω στην ζωή μου βεβιασμένες αποφάσεις. Άργησα να μπω στην λεγόμενη κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά από την στιγμή που έκανα το βήμα θα παραμείνω. Εγώ ήρθα για να μείνω…».

Παράλληλα τόνισε, ότι στόχος είναι «η μεγάλη παράταξη και όχι το συμπλήρωμα στα σχέδια των άλλων», και γι’ αυτό η προσπάθεια είναι, να ενωθούν όλα τα ρεύματα που κινούνται στο εσωτερικό της. «Βλέπουμε μια κυβέρνηση να καταρρέει, και μια αντιπολίτευση, τη “λαϊκή Δεξιά” να βιάζεται να αναλάβει την εξουσία. O ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ολοι θυμόμαστε, ότι πρώτη η ΝΔ σήκωσε τη σημαία του αντιμνημονιακού αγώνα την οποία και παρέδωσε μετά από λίγο στον κ. Τσίπρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα