Και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στον… αμερικανορωσικό «πυρετό» (ΕΙΚΟΝΑ)

08:40 6/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Καθώς αποκαλύπτεται πως ο ένας μετά τον άλλον οι Αμερικανοί αξιωματούχοι και κυβερνητικά στελέχη είχαν κάποιου είδους επαφή, επικοινωνία ή συνάντηση με τον Ρώσο πρέσβη στις ΗΠΑ, Σεργκέι Κισλγιάκ, μάλλον προκάλεσε… ζήλια στο Χόλιγουντ και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θέλησε να έχει κι εκείνη συνάντηση μαζί του.

Κάθισε στον υπολογιστή της κι έστειλε μήνυμα αλλά μάλλον δεν έλαβε ποτέ απάντηση. Η ηθοποιός μάλλον θέλησε να διακωμωδήσει την κυβέρνηση Τραμπ και βρήκε τον τρόπο.

Η 51χρονη σταρ

του Sex & the City ανήρτησε στο Instagram μία φωτογραφία που τη δείχνει να κάθεται μπροστά στον υπολογιστή της, ενώ η λεζάντα έγραφε: «Δεν θα μπορούσα παρά να αναρωτιέμαι… ο Ρώσος πρέσβης συναντήθηκε με όλους εκτός από μένα».

I had to. Don't know the provenance however whoever you are, thank you. X, sj

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on Mar 2, 2017 at 1:44pm PST

Στην ανάρτηση αυτή απάντησε άμεσα το Στέιτ Ντιπάρτμεν μέσω του επίσημου λογαριασμού που διαθέτει στο Twitter ανεβάζοντας μία φωτογραφία της εκπροσώπου Μαρία Ζακχάροβα να απαντάει στην Πάρκερ: «Αν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θέλει να συναντηθεί απεγνωσμένα με τον Ρώσο πρέσβη στις ΗΠΑ, όλα μπορεί να συμβούν. Ο Σεργκέι Ιβάνοβιτς (Κισλιάκ) θα είναι ευτυχισμένος».

Keywords
Τυχαία Θέματα