Καφαντάρη: Φταίνε τα ακραία καιρικά φαινόμενα και η κλιματική αλλαγή

19:07 15/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε μια απίστευτη δήλωση από το βήμα της Βουλής προέβη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη η οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι για τηντραγωδία στη Μάνδρα φταίνε τα καιρικά φαινόμενα και η κλιματική αλλαγή.

«Δυστυχώς, μέχρι στιγμής έχουμε οκτώ θύματα και οφείλουμε να εκφράσουμε ως Βουλή τα συλλυπητήριά μας και τη βαθιά θλίψη.

Οφείλουμε επίσης να δράσουμε για να είναι παρών ο κρατικός μηχανισμός και να μην πάρει κι άλλες διαστάσεις η καταστροφή. Τελικά τα ακραία φαινόμενα που είναι και συνέπεια της κλιματικής αλλαγής πρέπει η πολιτεία να τα αντιμετωπίσει για να μην υπάρχουν ανθρώπινα θύματα. Είναι ευκαιρία μιας και αυτή την περίοδο διεξάγεται η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα στην Βόννη», είπε χαρακτηριστικά η κα Καφαντάρη προκαλώντας την έντονη αντίδραση του βουλευτη του ΚΚΕ Χρήστου Κατσώτη.

Όπως είπε ο κ.Κατσώτης: «Εξοργίζετε τον κόσμο όταν μιλάτε για κλιματικά φαινόμενα ενώ οι ευθύνες σας είναι εγκληματικές. Τα αντιπλημμυρικά έργα ήταν αναγκαία στην περιοχή και δεν τα κάνατε. Εξοργίζετε τον κόσμο όταν λέτε ακραία καιρικά φαινόμενα».

The post Καφαντάρη: Φταίνε τα ακραία καιρικά φαινόμενα και η κλιματική αλλαγή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα