Κ. Χατζηδάκης: «Η κυβέρνηση δεν περνάει το face control των αγορών»

12:42 9/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένα σταθερό φορολογικό σύστημα, χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές και απλουστευμένες αδειοδοτήσεις υπόσχεται η Νέα Δημοκρατία ως μέσο για να επανέλθει η χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά.

Αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 fm», ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.

«Πρέπει να έχουμε ένα σταθερό φορολογικό

σύστημα, πρέπει να έχουμε χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές, πρέπει να έχουμε απλουστευμένες αδειοδοτήσεις. Εάν θέλουμε η Ελλάδα να δουλέψει ξανά, να μπει μπροστά η μηχανή της οικονομίας, χρειαζόμαστε μίαν άλλη κυβέρνηση, που να πιστεύει στην ελεύθερη οικονομία, την ιδιωτική πρωτοβουλία, που είναι προϋπόθεση, για να ανοίξουν καινούριες δουλειές» ανέφερε ο Κ. Χατζηδάκης, που επίσης διαπίστωσε «έλλειμμα εμπιστοσύνης, που σχετίζεται με το ότι η κυβέρνηση δεν περνάει το face control των αγορών και των επενδυτών, δεν πείθει».

«Η Ελλάδα δεν πρέπει απλά και μόνο με το στανιό να κάνει πέντε πράγματα, που επιβάλλονται από έξω, πρέπει να δείξει ότι έχει το δικό της μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα, ότι κινείται στην πορεία της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας, της Κύπρου» συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα