Ισπανία -Σεισμός στη βασιλική αυλή από τον καυγά Σοφίας- Λετίθια

16:44 5/4/2018 - Πηγή: Aixmi

«Σεισμό» έχει προκαλέσει στη βσιλική αυλή τής Ισπανίας ο δημόσιος καυγάς τής βασίλισσας Λετίθια με την πεθερά της, πρώην βασίλισσα Σοφία. Η ένταση στις σχέσεις τους ήταν γνωστή στους «μυημένους», κανείς όμως δεν περίμενε να πάρει χαρακτήρα δημόσιου καυγά και, μάλιστα, μέσα στον καθεδρικό ναό τής Μαγιόρκας ανήμερα Πάσχα.

Όλος ο πλανήτης είδε τη Σοφία (αδελφή τού πρώην βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου) να αγκαλιάζει τις δυο εγγονές της,

ποζάροντας στους φωτογράφους. Και ξαφνικά να μπαίνει στο πλάνο η Λετίθια και να προσπαθεί να πάρει από το χέρι της 12χρονης κόρης της, Λεονόρ. Αποτέλεσμα, η 12χρονη πριγκίπισσα έσπρωξε τα χέρια και τής μητέρας και της γιαγιάς της και στο σκηνικό μπήκε ο βασιλιάς Φελίπε προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα.

Όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον τής Λετίθια η αντίδρασή της οφείλετα στο γεγονός ότι δεν θέλει να εκτίθενται οι ανήλικες κόρες της στα φώτα της δημοσιότητας. Γι αυτό και προσπάθησε να εμποδίσει τη λήψη φωτογραφιών.

Ελάχιστοι στην Ισπανία πίστεψαν, όμως, ότι έγινε το επεισόδιο για μια φωτογραφία. Οι γνωρίζοντες λένε ότι η κόντρα συζύγου και πεθεράς καρατάει 10 ολόκληρα χρόνια. Η Σοφία φαίνεται ότι διαφωνούσε με αρκετά πράγματα στην ανατροφή των εγγονών της και το έδειχνε, με αποτέλεσμα να προκαλούνται συχνά πολλές τριβές. Σε ρόλο «διαιτητή» ήταν πάντα ο Φελίπε.

Σεισμός στη βασιλική αυλή τής Ισπανίας από τον καυγά τής Σοφίας με τη Λετίθια

Πηγή: dailymail.co.uk, www.telegraph.co.uk

The post Ισπανία -Σεισμός στη βασιλική αυλή από τον καυγά Σοφίας- Λετίθια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα