Ο Τόσκας κάνει ζημιά στον Τσίπρα και προκαλεί την κοινωνία

15:41 5/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Αληθινό πρόβλημα για τον Αλέξη Τσίπρα αποτελεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη (λέμε τώρα) Νίκος Τόσκας. Και παρότι θα ήθελε να τον διώξει -το βεβαιώνουν όσοι ξέρουν το παρασκήνιο- τον κρατάει στη θέση του μόνο και μόνο επειδή είναι στενός συνεργάτης τού υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

Το αυτάρεσκο ύφος και οι αλαζονικές προσεγγίσεις του, σε εποχή που η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα ανθούν, προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και πλήττουν πολιτικά την κυβέρνηση. Αλλά είπαμε, έχει

«μέσον»...

Μπαίνουν ληστές στο σπίτι επιχειρηματία και τον πυροβολούν μπροστά στα μάτια τής γυναίκας του. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή και ο κ. Τόσκας δηλώνει ότι «ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος«.

Μπουκάρουν διαρρήκτες στο σπίτι 88χρονου, τον απειλούν και εκείνος πυροβολεί τον ένα στο χέρι. Τον σέρνουν με χειροπέδες στον εισαγγελέα, ο άνθρωπος λέει ότι τρόμαξε και σήκωσε όπλο και ο κ. Τόσκας διαμηνύει ότι «η Ελλάδα δεν θα γίνει Φαρ Ουέστ«.

Ο Ρουβίκωνας έχει μετατρέψει σε καφενείο τη χώρα, εισβάλλοντας σε ξένες πρεσβείες, σπάζοντας εφορίες, πετώντας φέιγ βολάν έξω από το σπίτι πρώην πρωθυπουργού, που έκανε το «αμάρτημα» να μην πεθάνει όταν έσκασε στα χέρια του τρομο-δέμα, ρίχνοντας μπογιές στο τουρκικό προξενείο την ώρα που οι σχέσεις με την Τουρκία είναι εκρηκτικές…

Τι λέει για όλα αυτά ο κ. Τόσκας; Τη μία ότι «ο Ρουβίκωνας είναι στο όριο τής νομιμότητας« και την άλλη ότι είναι οργισμένος με τους αστυνομικούς, επειδή δεν τους συλλαμβάνουν. Σαν να έχουμε ξεχάσει πως, όταν τους έπιασαν στη Βουλή, αναγκάστηκαν να τους αφήσουν ελεύθερους με εντολή τού προέδρου τής Βουλής, με αποτέλεσμα οι ίδιοι οι αστυνομικοί να ανακοινώσουν ότι δεν γίνεται να μετατρέπονται σε «ταξιτζήδες« τού Ρουβίκωνα.

Το χειρότερο όλων είναι ότι η πολυλογία και τα ανόητα ξεσπάσματα τού υπουργού συσκοτίζουν την καλή δουλειά τής αστυνομίας, μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Μέρα παρά μέρα συλλαμβάνονται επικίνδυνοι κακοποιοί, εξαρθρώνονται πολυπλόκαμες συμμορίες και εξιχνιάζονται δολοφονίες (ειδικά σε αυτό το τελευταίο η ΕΛΑΣ είναι πρώτη στην Ευρώπη).

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι μεγάλο και έχει ενταθεί με την ανεξέλεγκτη μετανάστευση των τελευταίων ετών. Η αστυνομία, προφανώς κάνει ό,τι μπορεί, με δεδομένο ότι δεν γίνεται να διαθέτει ένα περιπολικό έξω από κάθε σπίτι. Κάνει ό,τι μπορεί όταν την αφήνουν, για να είμαι ακριβέστερος. Διότι τα χέρια των αστυνομικών είναι δεμένα από τον κ. Τόσκα όταν πρόκειται να κυνηγήσουν κουκουλοφόρους των Εξαρχείων ή Ρουβίκωνες. Οι ίδιοι τα λένε…

Συμπέρασμα: Ο υπουργός προξενεί πολιτική ζημιά στον πρωθυπουργό και προκαλεί την κοινωνία.

Ο Τόσκας κάνει ζημιά στον Τσίπρα και προκαλεί την κοινωνία

The post Ο Τόσκας κάνει ζημιά στον Τσίπρα και προκαλεί την κοινωνία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα