ΗΠΑ: Συνελήφθη γυναίκα που είχε κρύψει όπλο στον… κόλπο της!

08:46 10/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν αστυνομικοί στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου συνέλαβαν μία γυναίκα η οποία είχε κρύψει ένα όπλο… στον κόλπο της.

Η 31χρονη Άσλεϊ Καστανέδα ταξίδευε μαζί με τον 30χρονο Γκαμπριέλ Γκαρθία, όταν αστυνομικοί τούς σταμάτησαν στο Βόρειο Γουέικο του Τέξας για τροχαία παράβαση.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 32,6 γραμμάρια μεθαμφεταμίνες, εκ των οποίων τα 2,7 ήταν κρυμμένα κάτω από το κάθισμα του οδηγού και τα υπόλοιπα 29,9 μέσα στην τσάντα της

γυναίκας.

Καθ΄οδόν προς το κρατητήριο, η Καστανέδα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι είχε κρύψει στον κόλπο της ένα όπλο γιατί φοβήθηκε μήπως αυτό…εκπυρσοκροτήσει.

«Οι αστυνομικοί σταμάτησαν αμέσως το όχημα και μία γυναίκα αστυνομικός πραγματοποίησε σωματική έρευνα στην Καστανέδα για να διαπιστώσει ότι είχε πράγματι κρύψει στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της ένα ημιαυτόματο όπλο τύπου Smith & Wesson και μάλιστα γεμάτο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της που ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook η αστυνομία.

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, οι διαστάσεις του όπλου ήταν περίπου όσο ένα iPhone 6 Plus, μήκους περίπου 11,9 εκατοστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα