Η συγκινητική αφιέρωση της Μαράια Κάρεϊ στον Prince (ΒΙΝΤΕΟ)

21:23 22/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Ιδιαίτερα συγκινημένη η Μαράια Κάρεϊ αποχαιρέτησε τον καλό της φίλο Prince στη συναυλία που έδινε χθες το βράδυ στο Παρίσι, λίγες ώρες μόλις αφού βρέθηκε νεκρός ο διάσημος καλλιτέχνης στο σπίτι του στη Μινεσότα.

«Δεν ξέρω αν θα είχα το κουράγιο να ανέβω στη σκηνή και να φαίνομαι ευχάριστη, αλλά είμαι στο Παρίσι και αυτό θα ήταν ό,τι θα ήθελε από εμένα ο Prince να κάνω.
Ήταν φίλος μου και μου μιλούσε σε πολύ δύσκολες μου στιγμές, όταν χρειαζόμουν κάποιον πάρα πολύ. Ήταν ένας απίστευτος άνθρωπος. Είμαι σίγουρη ότι η μουσική του έχει αγγίξει κάθε έναν εδώ,

οπότε ας τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του» είπε η ντίβα της ποπ μουσικής.
Πριν τραγουδήσει το «One Sweet Day» στη μνήμη του πρίγκηπα πρόσθεσε: «Ήταν μια πάρα πολύ θλιβερή μέρα, αλλά θυμόμαστε τη ζωή κάποιου που θα είναι πάντα πολύτιμη«.

Την ίδια ώρα και η Alicia Keys απέδιδε τον δικό της φόρο τιμής στον σούπερ σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
Σε μια «ιδιωτική» συναυλία της με περίπου 200 καλεσμένους η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε μια επικοινωνία της με τον Prince ζητώντας του να της επιτρέψει να τραγουδήσει το How Come U Don’t Call Me Anymore κι εκείνος προς έκπληξη της της έδωσε την άδεια- ο Prince είχε επιτρέψει μόλις σε 4 ανθρώπους να παίξουν τα τραγούδια του, ένα ο καθένας- και στη συνέχεια το τραγούδησε στη μνήμη του κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των θεατών.

Most amazing song I've ever heard live. At a private Alicia Keys concert with about 200 guests, on the day Prince dies, she first explains her first phone conversation with Prince to get permission to perform this song (Prince allowed maybe 4 people to play his songs in his life, 1 each) then she plays "How Come U Don't Call Me Anymore" the song he allowed her to play, in tribute. Wow.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Justin Stempel (@justinstempel) στις Απρ 21, 2016, 8:06μμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα