Συζυγοκτόνος Αργολίδας: Με βασάνισαν και διαστρέβλωσαν τα πάντα – Ωστόσο δεν ομολόγησα

20:55 22/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Με σωρεία εξωδίκων κατά της αστυνομίας στην Ερμιόνιδα απάντησε η χήρα της Αργολίδας στις κατηγορίες που τη φέρουν να δολοφόνησε τον σύζυγό της. Τους κατηγόρησε ότι την έμπλεξαν διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Επιπλέον η 38χρονη προχώρησε σε μήνυση σε βάρος δύο αστυνομικών του τμήματος Ναυπλίου. Η κατηγορούμενη για τον φόνο του 42χρονου, τον Δεκέμβριο του 2014, στην Κοιλάδα επιμένει ότι δεν ομολόγησε ποτέ και καταγγέλλει «σωματική και ψυχολογική κακοποίηση». Η προφυλακισμένη Δήμητρα Βούλγαρη, που έχει μια κόρη

με τον ναυτικό σύζυγό της, αρνείται ότι ομολόγησε την ανθρωποκτονία και ισχυρίζεται ότι υπέστη πιέσεις και πολύωρη εξαντλητική ανάκριση. Είχε στηρίξει τους ισχυρισμούς της στο γεγονός ότι η υπογραφή της δεν υπάρχει στο τέλος του εγγράφου με την ομολογία της.

Όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, στη μήνυσή της καταγγέλλει βασανιστήρια στα κρατητήρια από τους αστυνομικούς. Όπως υποστηρίζει, το απόγευμα της 23ης Ιουλίου 2015 ο ένας από τους μηνυομένους τής είπε ειρωνικά: «Το βλέπεις το σπίτι σου; Δεν θα το ξαναδείς». Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Αγνωστοι σε μένα άνδρες, με πολιτική περιβολή και χωρίς διακριτικά, με βομβάρδισαν με πληθώρα όχι ερωτήσεων, αλλά ρηματικών ανακοινώσεων, υπό μορφή τελεσιγράφου, του τύπου “ξέρουμε ότι εσύ το έκανες”, “μην ψάχνεις άλλοθι και δικαιολογίες”, “μίλα να σωθείς”, “κανένας δεν θα σε βοηθήσει”, φθάνοντας μέχρι του σημείου των απειλών με φράσεις όπως “ισόβια θα φας, πες κανένα παραμύθι μπας και γλιτώσεις μερικά χρόνια”».

Υποστηριζει ακόμα ότι την εξάντλησαν σωματικά καθώς δεν την άφηναν να κλείσει τα μάτια για ανάπαυση και της αρνήθηκαν τη χορήγηση νερού. Όπως αναφέρει την ανέβασαν από το κρατητήριο, άυπνη και διψασμένη, ενώπιον των ανακριτικών υπαλλήλων, οι οποίοι αξίωσαν να υπογράψει μια έκθεση εξέτασής της ως κατηγορουμένης. Πράγμα το οποίο όχι μόνο δεν έκανε αλλά δεν διάβασε καν τι έγραφε.

Καταγγέλει επίσης ότι αν και κατά την εξέταση δεν ήταν παρών ο αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών τον εμφάνισαν να την έχει υπογράψει και ο ίδιος. Γι αυτό το λόγο ζητάει άρση τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να διαπιστωθεί ότι οι αστυνομικοί επικοινωνούσαν μαζί του τηλεφωνικά και δεν είχε φυσική παρουσία στο χώρο που φέρεται να ήταν.

Keywords
Τυχαία Θέματα