Η στιγμή που «πέταξαν» την Αντριάνα Παρασκευοπούλου στον αέρα

18:52 16/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Αυτό που συνέβη χθες στην ΕΡΤ σχεδόν πάντα περιγράφεται σαν «γκάφα» του παρουσιαστή. Έχει συμβεί πολλές πολλές φορές -και όχι μόνο στην Ελλάδα- να «πετάξουν» στον αέρα τον παρουσιαστή, χωρίς κανείς να τον ενημερώσει.

Ακριβώς έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα, τη χθεσινή νύχτα, στην κρατική τηλεόραση. Ξαφνικά, χωρίς να έχει προηγηθεί σήμα έκτακτου δελτίου ειδήσεων, είδαμε στην οθόνη την Αντριάνα Παρασκευοπούλου, να περιεργάζεται το κινητό της, στη συνέχεια να ρίχνει μια ματιά στην κάμερα και…ουπς να εξαφανίζεται…

Τι

είχε συμβεί; Η ίδια περίμενε μέσα στο στούντιο για να μεταδώσει τις εξελίξεις από τη Σύνοδο Κορυφής, όποτε θα κρινόταν αναγκαίο από τη διεύθυνση ειδήσεων. Και τις ώρες της αναμονής φρόντιζε να ενημερώνεται από τα σάιτ και το τουίτερ, μέσω του κινητού της. Εκεί, λοιπόν, έγινε το λάθος από τη ροή του προγράμματος και την έριξαν στον αέρα.

Διαβάστε τι έγραψε η ίδια στο facebook και δείτε τη σκηνή…

«Τι μπορεί να σου τύχει περιμένοντας να «βγάλεις «ενα Εκτακτο για τη Σύνοδο Κορυφής .
Ο προγραμματισμός ηταν αρχικά για τις 19.30 αλλα ως συνήθως η Σύνοδος καθυςτερούςε και «πηγαίναμε»
απο ωρα σε ωρα . Περιμέναμε λοιπόν η ομάδα του στούντιο οπερατέρ ,ηχολήπτης ,μεταφραςτές και floor manager μαζί με την ομάδα του κοντρόλ απο τις 22.00 . Είμαςταν σε επιφυλακή. Κατά τις 23.00 στο διαφημιστικό break της ταινίας και χωρίς να υπάρχει ούτε Εκτακτο Δελτίο, ουτε φυςικά προγραμματιςμένο Δελτίο Ειδήςεων και ενώ παρακολουθούςα μέςω του κινητού-που αποτελεί πια εργαλείο δουλειάς για τον καθένα μας -τις εξελίξεις στη Σύνοδο με είδα…στον αέρα . Ψυχραιμία …Τι-βι είναι αυτή»!

Keywords
Τυχαία Θέματα