Η Σαμάνθα Φοξ καταγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση τον Κάσιντι

21:55 11/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Η Σαμάνθα Φοξ κατηγόρησε τον αείμνηστο Ντέιβιντ Κάσιντι για σεξουαλική επίθεση, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τα γυρίσματα βίντεοκλιπ για το σιγκλ του Romance.

Όπως δήλωσε η σεξοβόμβα των 80’ς στην Daily Star κατά τη διάρκεια ενός δείπνου μαζί του σε ένα εστιατόριο εκείνη έπλενε τα χέρια της στις γυναικείες τουαλέτες όταν εισέβαλε μέσα ο Κάσιντι, την άρπαξε και την εγκλώβισε στον τοίχο «χουφτώνοντάς την» σε διάφορα σημεία του σώματός της. Του φώναζα «παράτα με Νρέιβιντ» αλλα εκείνος κόλλησε τα χείλη του στο στόμα μου και έβαλε το χέρι του κάτω από την φούστα μου, ενώ με το άλλο χούφτωνε το στήθος μου, ανέφερε στην αναλυτική περιγραφή της. Τότε σήκωσα το γόνατό μου και τον χτύπησα ακριβώς στο ευαίσθητο σημείο του και στησ συνέχεια του έδωσα αγκωνιά στο πρόσωπο.

Η Σαμάνθα Φοξ ανέφερε επίσης πως «στη διάρκεια των γυρισμάτων του βιντεοκλιπ ο Κάσιντι φαινόταν να καθυστερεί σκόπιμα τη βιντεοσκόπηση και ήταν διαρκώς σε στύση την οποία μάλιστα δεν έκανε τίποτα απολύτως για να κρυφτεί». «Κάθε φορά που έπεφτε πάνω μου τον ένοιωθα ερεθισμένο».

Ο Κάσιντι πέθανε πριν από λίγες μέρες σε ηλικία 67 χρόνων καθώς αντιεμτώπιζε νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια. Έγινε διάσημος ως είδωλο των εφήβων στη δεκαετία του ’70 χάρη στον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «The Partridge Family».

The post Η Σαμάνθα Φοξ καταγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση τον Κάσιντι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα