Η πρώτη ημέρα της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα (EIKONEΣ)

15:01 31/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν κατά την άφιξη της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα παρέπεμπαν σε ταινίες κατασκοπίας με δεκάδες άνδρες της ελληνικής αστυνομίας, σχεδόν όλο το προσωπικού του ξενοδοχείου που διαμένει η αποστολή των «μπλαουγκράνα», αλλά και τους πολυάριθμους security των Καταλανών να βρίσκονται επί ποδός.

Το τσάρτερ που μετέφερε τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του

προσγειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (13.45, 30/10), με άκρα μυστικότητα από την πύλη 12 του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος», εκεί όπου η πρόσβαση για τους πολίτες είναι περιορισμένη.

Είναι χαρακτηριστικό πως απαγορεύθηκε η είσοδος σε περίπου 15 νεαρούς οπαδούς της Μπαρτσελόνα με συνέπεια να μην καταφέρουν να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους.

Ο Λιονέλ Μέσι έβγαλε μια selfie με έναν αστυνομικό, ενώ υπέγραψε αυτόγραφο σε ένα νεαρό θαυμαστή του προτού κατευθυνθεί στο πούλμαν της ομάδας.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε απάντησε στα ελληνικά σε έναν υπάλληλο του αεροδρομίου που τον καλωσόρισε στην Αθήνα.

Για ακόμη μια φορά τα μέτρα ασφαλείας ήταν ακραία με την αποστολή των «μπλαουγκράνα» να βγαίνει αυτή τη φορά από πλαϊνή έξοδο του ξενοδοχείου, αλλά να γίνεται αντιληπτή από περίπου 60 Έλληνες οπαδούς που ήθελαν να πάρουν ένα αυτόγραφο από τα ινδάλματα τους.

Το σημείο αποδείχθηκε εντελώς ακατάλληλο καθώς τοποθετήθηκαν προστατευτικές μπάρες και κορδέλες σε ανώμαλο έδαφος και ανάμεσα σε δέντρα την στιγμή που ο συνωστισμός ήταν μεγάλος και ο χώρος ανεπαρκής! Μάλιστα ένας οπαδός σκαρφάλωσε στα κλαδιά ενός δέντρου προκειμένου να έχει καλύτερη ορατότητα.

Τη στιγμή που επιβιβάζονταν ο Λουίς Σουάρες και ακολούθως ο Λιονέλ Μέσι επικράτησε πανδαιμόνιο με τους στοιβαγμένους οπαδούς της ομάδας να ορμούν προς το σημείο που βρίσκονταν οι δύο ποδοσφαιριστές και να απωθούνται εν τέλει από τους άνδρες της ασφαλείας.

Στη συνέχεια και αφού το πούλμαν εγκλωβίστηκε, αρκετοί φίλοι των Καταλανών χτυπούσαν το παράθυρο που βρισκόταν ο Λιονέλ Μέσι φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου να περιορίζεται σε έναν χαιρετισμό μέσα από το παράθυρο του πούλμαν.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και κατά την επιστροφή της ομάδας στο ξενοδοχείο, με τα μέτρα ασφαλείας αν είναι ακόμη πιο αυστηρά καθώς προστέθηκαν στην φύλαξη της ομάδας και άνδρες των ΜΑΤ!

Πηγή: gazzetta.gr

The post Η πρώτη ημέρα της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα (EIKONEΣ) appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα