Τζανακόπουλος: Δεν τίθεται θέμα παραίτησης Μουζάλα

14:31 31/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Διαψεύδει τα σενάρια για ολικό ανασχηματισμό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, στη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών τονίζοντας πως δεν υφίσταται θέμα παραίτησης αλλά αντικατάστασης του κ. Μουζάλα αν εκείνος γίνει Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Πιθανή ευδοκίμησή της υποψηφιότητάς του θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για τη χώρα μας και αναγνώριση της τεράστιας προσπάθειάς της για ανθρωπιστική διαχείριση της προσφυγικής κρίσης» πρόσθεσε ο κ.

Τζανακόπουλος.

Σχετικά με το προσφυγικό πρόβλημα, ο υπουργός Επικρατείαςσημείωσε πως ο κ. Μουζάλας εφαρμόζει την κυβερνητική πολιτική, ενώ παράλληλα διέψευσε ότι η κυβέρνηση έχει δεχτεί επικρίσεις από την Άνγκελα Μέρκελ για τη διαχείριση του μεταναστευτικού: «Η γερμανική κυβέρνηση είναι πλήρως, υποστηρικτική» επεσήμανε.

Αναφερόμενος στην τριτη αξιολόγηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπογράμμισε: «Υπάρχει σχέδιο για σύντομη έξοδο από τις αγορές. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο προφίλ που θα μας επιτρέπει την έξοδό μας στις αγορές. Ωστόσο, δεν μπορώ να διευκρινίσω ημερομηνία. Προχωράμε με βάση το χρονοδιάγραμμα».

The post Τζανακόπουλος: Δεν τίθεται θέμα παραίτησης Μουζάλα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα