Η Πόπη Τσαπανίδου κερδίζει τη μάχη με την ΕΡΤ τα μεσημέρια

10:28 1/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Πολύ σωστή αποδεικνύεται η καλοκαιρινή απόφαση των ιθυνόντων του Star να προγραμματίσουν μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων -κάτι το οποίο συνέβαινε παλαιότερα με τον Θοδωρή Δρακάκη και είχε μεγάλη επιτυχία.

Τώρα ο προγραμματισμός έλεγε «ειδήσεις στις τρεις» απέναντι στο πλέον παραγωγικό δελτίο της ΕΡΤ, τα τελευταία πολλά χρόνια, με παρουσιάστρια την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία θα άφηνε την πρωινή ενημερωτική ζώνη που είχε «χτίσει» σε τρία κανάλια (ΕΡΤ,

Σκάι και Star). Οι ειδήσεις με τον Θοδωρή Δρακάκη μεταδίδονταν στη μία, απέναντι από το δελτίο του Αντέννα.

Από τις πρώτες μέρες φάνηκε ότι η επιλογή του Star ήταν σωστή, καθώς άρχισε γρήγορα να κερδίζει κοινό. Έτσι, τον Οκτώβριο προσπέρασε την κρατική τηλεόραση -πράγμα που συνεχίστηκε και τον Νοέμβριο.

Ειδικότερα, τις ειδήσεις με την Πόπη Τσαπανίδου επέλεγαν τις καθημερινές του Νοεμβρίου 274.000 τηλεθεατές, κατά μέσο όρο (ποσοστό 11,4%).

Την ίδια ώρα το δελτίο της ΕΡΤ (έχοντας εναλλάξ στην παρουσίαση τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και τον Αντώνη Αλαφογιώργο) συγκέντρωνε 213.000 τηλεθεατές (ποσοστό 8,8%).

The post Η Πόπη Τσαπανίδου κερδίζει τη μάχη με την ΕΡΤ τα μεσημέρια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα