Η Μισέλ Ομπάμα «μιμείται» τον Μπαράκ (ΒΙΝΤΕΟ)

08:52 23/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Σε βραδινή εκπομπή εμφανίστηκε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ όπου έδειξε για άλλη μια φορά το επικοινωνιακό της χάρισμα.

Η Μισέλ Ομπαμα αποκάλυψε ότι μετά τη λήξη της θητείας του Προέδρου στον Λευκό Οίκο ίσως κάνει καριέρα ως… σωσίας του συζύγου της! Μάλιστα, δεν δίστασε να τον μιμηθεί στον αέρα κάνοντας το πλήθος να ξεσπάσει σε γέλια. Όπως είπε και οι δύο κόρες τους μιμούνται εξαιρετικά καλά τον μπαμπά τους και δεν διστάζουν να τον πειράξουν γιατί είναι εύπιστος

και αμέσως ανταποκρίνεται.

Η Μισέλ επίσης είπε ότι ο άντρας της έχει… δύο χαμόγελα και πως δεν αντέχει τις φωτογραφήσεις! «Μην πιέζεις τον φωτόγράφο!» τον μαλώνει εκείνη όταν αυτός λέει «την πετύχαμε τη λήψη να φύγω τώρα; Μπορώ να φύγω τώρα;».

Επιπλέον αποκάλυψε ότι του αρέσει το κουτσομπολιό καθώς ο ίδιος δεν έχει ζωή! «Συζητάμε συνήθως για τα παιδιά. Πώς ήταν η μέρα τους, τι τρέχει, τι τελευταίο παίζει; Λατρεύει το κουτσομπολιό οπότε μπορείς να κερδίσεις αμέσως το ενδιαφέρον του γιατί δεν έχει ζωή«.

Όσο για τη φημολογούμενη απιστία του προέδρου με την Μπιγιονσέ η Μισέλ Ομπάμα απλώς σχολίασε το πόσο γλυκό άτομο είναι η popstar και έμεινε στη φιλία που έχουν: «Είναι ιδιαίτερο άτομο είναι έξυπνη, γλυκιά, πολύ καλή μητέρα, είναι πολύ γλυκό πρόσωπο, μια παραδοσιακή μητέρα, μοιαζουμε πολύ αλλά εγώ δεν μπορώ να χορέψω… όχι σαν την Μπιγιόνσε«.

Keywords
Τυχαία Θέματα