Η μαρτυρία του Έλληνα ιερέα στη Νίκαια (ΒΙΝΤΕΟ)

10:03 15/7/2016 - Πηγή: Aixmi

«Δεν ήμουν αυτόπτης μάρτυρας, το σπίτι όπου μένω βρίσκεται ακριβώς απέναντι πό την περιοχή όπου γίνοντας οι εκδηλώσεις για την εθνική εορτή. Εκείνη την ώρα παρακολουθούσαμε με την οικογένειά μου τα βεγγαλικά και ξαφνικά ακούστηκε αυτός ο τρομακτικός θόρυβος. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά. Άλλαξε αμέσως το κλίμα της εκδήλωσης», επεσήμανε ο πατήρ Μιχαήλ, ο Έλληνας ιερέας στη Νίκαια της Γαλλίας, περιγράφοντας τη στιγμή της πολύνεκρης επίθεσης

στην ΕΡΤ.

«Ακούγαμε κραυγές, ελικόπτερα της αστυνομίας και αυτοκίνητα να τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα. Ξέραμε ότι κάτι σημαντικό είχε συμβεί. Αμέσως διαπιστώσαμε από τα τοπικά μέσα Ενημέρωσης ότι είχε γίνει τρομοκρατικό χτύπημα, ότι φορτηγό πρέσυρε 2 χλμ. τον κόσμο στην πορεία του. Ακούγαμε τις αντιδράσεις του κόσμου…», ανέφερε ο Έλληνας ιερέας και πρόσθεσε: «Πρέπει οι άνθρωποι εκεί να έζησαν στιγμές πολύ».

Ο πατήρ Μιχαήλ έκανε λόγο για φιλήσυχη περιοχή και αρμονική συμβίωση όλων των κατοίκων ανεξαρτήτωςθρησκευτικών πεποιθήσεων. «Είμαστε τρομοκρατημένοι«.

Keywords
Τυχαία Θέματα