Η Λόπεζ αποκάλυψε στη Ντε Τζένερις πώς γνώρισε τον A-Rod και πότε έκαναν σεξ πρώτη φορά

17:13 24/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε ροζ αποκαλύψεις προέβη η Τζένιφερ Λόπεζ καλεσμένη στο σόου της Έλεν Ντε Τζένερις, η οποία έχει και τον τρόπο της να εκμαιεύει τα μυστικά των σταρ.

Η λαμπερή Λατίνα σταρ βρέθηκε στο στούντιο μαζί με τα δίδυμα παιδιά της Μαξ και Έμι, τα οποία δεν σταμάτησαν στιγμή να αστειεύονται και μάλιστα -όπως είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια- ήταν αξιαγάπητα παιδιά.

Ωστόσο η Τζένιφερ Λόπεζ δεν υπήρχε περίπτωση να σηκωθεί από τον καναπέ της Ντε Τζενέρις αν δεν απαντούσε σε «καυτές ερωτήσεις» Πότε και πώς γνωρίστηκαν με τον πρώην άσσο του μπέιζμπολ Άλεξ Ροντρίγκες ή A-Rod.

Αν και, όπως είπε η ίδια, δεν ήταν τόσο ρομαντική ιστορία την αφηγήθηκε:«Είναι πολύ απλό. Γευμάτιζα σε ένα εστιατόριο όταν τον είδα να περνά. Μετά βγήκα έξω και για κάποιο λόγο ένιωσα την ανάγκη να τον σκουντήσω στον ώμο». Στη συνέχεια άρχισαν να συζητούν για τη ζωή στο Λος Άντζελες, καθώς ο 41χρονος αθλητής είχε μόλις μετακομίσει στην Καλιφόρνια. Μετά από αρκετή ώρα ο A-Rod αποφάσισε να της ζητήσει ραντεβού, όπως εξομολογήθηκε η JLO.

«Μου έστειλε μήνυμα: “Ας βγούμε για φαγητό” και εγώ απάντησα: “ΟΚ”» είπε .«Και έτσι δειπνήσαμε μαζί».

Tomorrow I’m talking to @JLo and both of her twins. #Adorable

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen (@theellenshow) στις Απρ 23, 2017, 3:52μμ PDT

Όμως η περιέργεια της Έλεν Ντε Τζένερις δεν «έκλεισε» εκεί και συνέχισε με πιο τολμηρές ερωτήσεις. «Και μετά κοιμηθήκατε μαζί;» ρώτησε, χωρίς καν να σκεφτεί ότι τα παιδιά της Λατίνας σταρ ήταν λίγο πιο εκεί.
Η Τζένιφερ, όμως, δεν έχασε την ψυχραιμία της. Χαμογέλασε και είπε: «Όχι… Η μαμά δεν κοιμάται ποτέ με κάποιον στο πρώτο ραντεβού!».

Keywords
Τυχαία Θέματα