Η Κατερίνα Στανίση συναντά… θεατρικά τον Καραγκιόζη

15:31 13/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Μία ξεχωριστή θεατρική εμφάνιση έκανε η Κατερίνα Στανίση που συναντήθηκε στη σκηνή με τον… Καραγκιόζη Καραγκιοζόπουλο στο πλαίσιο της παράστασης «Οι πεντάμορφοι και το κέρας».

Η διάσημη λαϊκή τραγουδίστρια συμμετέχει στη θεατρική παράσταση σκιών για ενήλικους που υπογράφει ο Ηλίας Καρελλάς ενώ συνεργάζεται και με τους String Demons.

Μια παλιά παραδοσιακή κωμωδία του θεάτρου σκιών γεμάτη παράνομες αγάπες και φλογερά πάθη διασκευάζεται

σε ένα σύγχρονο παραμύθι. Πέρα από δικά της τραγούδια η Κατερίνα Στανίση ερμηνεύει και μεγάλες επιτυχίες σημαντικών δημιουργών περασμένων δεκαετιών, από την εποχή που το λαϊκό συναντήθηκε με το ρεμπέτικο.

«Η ιέρεια της πίστας και του λαϊκού τραγουδιού Κατερίνα Στανίση έρχεται να υπογραμμίσει με την ερμηνεία της ζωντανά στη σκηνή τα πάθη των πεντάμορφων επίδοξων εραστών του λαϊκού παραμυθιού«, αναφέρει στο σημείωμά του ο Ηλίας Καρέλλας, που διαθέτει 20ετή καριέρα στο θέατρο σκιών για την παράσταση που ανέβηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου ενώ αναμένεται να ανέβει και την ερχόμενη Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Στανίση, σε συνέντευξή της πριν από λίγες ημέρες στην Espressο, οπότε ανυπομονούσε να ανέβει στη θεατρική σκηνή, είχε δηλώσει για τη συμμετοχή της στην ιδιαίτερη αυτή παράσταση: «Ο Ηλίας Καρελλάς είναι ένας σημαντικός δημιουργός και καλλιτέχνης, και η πρότασή του -εκτός του ότι με αιφνιδίασε- ήταν ιδιαίτερα τιμητική, γι’ αυτό είπα αμέσως το “ναι”. Τον ευχαριστώ που με επέλεξε να συμμετάσχω στο έργο “Οι πεντάμορφοι και το κέρας”, όπου η ορχήστρα μου κι εγώ θα συναντηθούμε μουσικά με τους υπέροχους String Demons. Είναι συγκλονιστικό concept, πρωτότυπο, μου αρέσει, το λατρεύω. Ο κόσμος θα με δει όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν«.

Keywords
Τυχαία Θέματα