Η Γιουβέντους «σκότωσε» τη Ρεάλ στη Μαδρίτη…

00:24 14/5/2015 - Πηγή: Aixmi

Η Μεγάλη Κυρία είναι εδώ! Εκκωφαντική επιστροφή της Γιουβέντους, πήρε ισοπαλία στη Μαδρίτη και έπειτα από δώδεκα χρόνια θα βρεθεί ξανά σε Τελικό! Ο Μοράτα… σκότωσε την πρώην του (1-1).

Πριν δώδεκα χρόνια έριχνε τη Ρεάλ στο καναβάτσο, τώρα έφτασε ξανά η στιγμή της! Η Γιουβέντους επέστρεψε με… εκκωφαντικό τρόπο σε Τελικούς και στο Βερολίνο (6 Ιουνίου) κόντρα στη Μπαρτσελόνα θα διεκδικήσει τον 3ο της τίτλο! Ο Μοράτα… σκότωσε την πρώην του, ο Βιδάλ ήταν

εκπληκτικός, ο Μπουφόν μοναδικός! Οι Μαδριλένοι μετά την… απώλεια τίτλου, έχασαν και την ευκαιρία να γίνουν η πρώτη ομάδα μετά τη Μίλαν που κατακτά δυο διαδοχικούς τίτλους.

Ο Κάρλο Αντσελότι ίσως βρέθηκε για τελευταία φορά στον πάγκο της «Βασίλισσας», ενώ αίσθηση προκάλεσε η αποθέωση στον Κασίγιες λίγες ημέρες μετά τα… γαλλικά του! Μια μνημειώδης προσπάθεια από τη Γιουβέντους, η οποία άντεξε την πίεση, αντεπιτέθηκε όταν βρήκε χώρους και όταν… χρειάστηκε είχε Ντρογκμπά. Απογοητευτικός ο Μπέιλ, δεν μπήκε ποτέ στο β” μέρος ο Κριστιάνο, «λίγοι» Κρόος και Ισκο, με το κενό του Μόντριτς να είναι τεράστιο για τους Μαδριλένους.

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα για τους Μαδριλένους και μόλις στο 5′ είχαν εξαιρετική φάση, αλλά ο Μπενζεμά παρά το ωραίο γύρισμα δεν έκανε το ιδανικό τελείωμα! Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει τον έλεγχο και με τον Καρβαχάλ να παίρνει επιθετικές πρωτοβουλίες έβαλαν πολύ δύσκολα στη Ρεάλ! Η πίεση ασφυκτική, αλλά Μπενζεμά και Μπέιλ δεν βρήκαν στόχο στο 19′ και το 20′ αντίστοιχα. Στο 22′ η υπεροχή της καρποφόρησε, αφού η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι. Ο Κιελίνι βρήκε τον Χάμες, τα παράπονα των Ιταλών πολλά, αλλα ο Ερικσον ήταν ανένδοτος. Ο Κριστιάνο δεν χαρίστηκε και άνοιξε το σκορ. Ηταν το 10ο του σε 12 ματς, το 77ο τέρμα, αλλά και το 9ο πέναλτί του σε Τσάμπιονς Λιγκ!

Η Γιουβέντους αδυνατούσε να βρει λύσεις, η Ρεάλ πίεζε από τα άκρα, αλλά Βιδάλ και Μπουφόν έσωσαν σε προσπάθειες των Μπενζεμά, Κριστιάνο. Η αμυντική τετράδα των Ιταλών ήταν σε… κακή κατάσταση, δεν έκανε ούτε ένα επιτυχημένο τάκλιν, ενώ δέχθηκε 13 σουτ περισσότερα από κάθε άλλο φετινό ματς! Ωστόσο, υπήρχε ο αρχηγός της, μιας και ο Μπουφόν την κρατούσε στο παιχνίδι. Η μεγάλη του επέμβαση στο 41′ στο σουτ του Μπενζεμά έκλεισε ένα πολύ άσχημο ημίχρονο για τη Γιουβέντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα