Η Γιουβέντους «δένει» τον Ντιμπάλα

13:21 6/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Γιουβέντους και η πρωταθλήτρια Ιταλίας σπεύδει να κλείσει τα αυτιά του Αργεντινού σταρ στις «σειρήνες» άλλων μεγάλων ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Αργεντινός φορ ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021 με αποδοχές, που θα αγγίζουν τα έξι εκατ. ευρώ το χρόνο, πλησιάζοντας τα 7.5

εκατ. ευρώ που εισπράττει ετησίως ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Ο Ντιμπάλα αυτή τη στιγμή εισπράττει 2.2 εκατ. ευρώ, αποδοχές στις οποίες συμφώνησε όταν μετακινήθηκε από την Παλέρμο στη «Γιούβε» το περασμένο καλοκαίρι. Ο επιθετικός της πρωταθλήτριας Ιταλίας, μίλησε από την Αργεντινή, όπου βρίσκεται με την εθνική ομάδα της χώρας του για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 στη Ρωωσία, με ενθουσιασμό για την παρουσία του στο Τορίνο:

«Παίζοντας βασικός στη Γιουβέντους, αυτό με έκανε να αναπτυχθώ πολύ εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό, καθοριστικό για να βρίσκομαι τώρα εδώ με την εθνική ομάδα. Αυτό που μου ζητάει η Γιουβέντους είναι λίγο πολύ το ίδιο με εκείνο που θέλει η εθνική. Αλλάζει μόνο το σύστημα παιχνιδιού. Οι αντίπαλοι της Γιουβέντους; Κλείνονται πολύ και είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε, αλλά ο Ιγκουαίν το κάνει πιο εύκολο, γιατί παίρνει μακριά πολλούς παίκτες αφήνοντας μου χώρο».

Ο Ντιμπάλα, αναφέρθηκε σε φήμες και δημοσιεύματα που επιμένουν, για μία πιθανή μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα: «Τι γράφουν οι εφημερίδες για την Μπαρτσελόνα δεν έχει νόημα, διότι η αγορά είναι κλειστή. Είμαι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου μου με την Γιουβέντους. Σίγουρα να παίξω με τον Μέσι είναι ένα όνειρο, αλλά μπορώ να το πραγματοποιήσω εδώ στην εθνική Αργενινής».

Keywords
Τυχαία Θέματα