Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα τη Χριστίνα Βραχάλη

16:42 1/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανέβαση στον λογαριασμό της στο Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχαιρετά τη Χριστίνα Βραχάλη, αλλά και το Νίκο Σάλταn και τον Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος που αποχώρησαν από τον όμιλο του ΣΚΑΙ λόγω των αλλαγών που επήλθαν στον αθλητικό τομέα του καναλιού μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από τον Παναθηναϊκό.

Η Ευρυδίκη που συνεχίζει στον ΣΚΑΙ

με δική της ενότητα σε εκπομπή του σταθμού έγραψε ως λεζάντα σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με όλους τους αθλητικούς συντάκτες του σταθμού σε απαρτία:
«Ένα τέλος… μία καινούργια αρχή! Όλα αυτά τα χρόνια γελάσαμε, κλάψαμε, αγχωθήκαμε… περάσαμε πολλά μαζί! Για ‘μένα ήταν τιμή μου και χαρά μου που συνεργαστήκαμε-συμβιώσαμε. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια, σας ευχαριστώ για τις στιγμές!@christina_vrachali, @valsa33, @chris.trianta @n_saltas καλή τύχη και θα τα ξαναπούμε! Θα μας λείψετε ».

Ένα τέλος… μία καινούργια αρχή! Όλα αυτά τα χρόνια γελάσαμε, κλάψαμε, αγχωθήκαμε… περάσαμε πολλά μαζί! Για 'μένα ήταν τιμή μου και χαρά μου που συνεργαστήκαμε-συμβιώσαμε. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια, σας ευχαριστώ για τις στιγμές!@christina_vrachali, @valsa33, @chris.trianta @n_saltas καλή τύχη και θα τα ξαναπούμε! Θα μας λείψετε

A post shared by Evridiki Valavani Official (@evridiki_valavani) on Sep 30, 2017 at 9:41am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα