Ατύχημα και όχι αυτοκτονία ο θάνατος του εισαγγελέα Εφετών- Είχε χειριστεί τις υποθέσεις Τσοχατζόπουλου και Φιλόπουλου

16:36 1/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Σοκ έχει προκαλέσει στα Βριλήσσια η αυτοκτονία του Εισαγγελέα Εφετών Επαμεινώνδα Βρακατσέλη.

Ο γνωστός εισαγγελικός λειτουργός έπσε στο κενό από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου, σε πολυκατοικία όπου κατοικούσε με την οικογένειά του στην οδό Σαλαμίνος στα Βριλήσσια.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοκτονία τελικά όπως προέκυψε ο θάνατός του οφείλεται

σε ένα τραγικό ατύχημα. Ο Επαμεινώδας Βρακατσέλης ανέβηκε σε μία καρέκλα με ροδάκια για να κρεμάσει μία κουρτίνα στο σπίτι του, η καρέκλα όμως έφυγε με αποτέλεσμα να εκσφενδονισθεί ο εισαγγελέας από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου και να κάνει βουτιά στο κενό, που είχε σαν αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Γείτονες και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να βοηθήσουν τον 63χρονο εισαγγελέα, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ήταν όμως ήδη πολύ αργά. Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης υπέκυψε στα τραύματά του.

Πρόκειται για ενάν αδέκαστο λειτουργό της δικαιοσύνης, ο οποίος βρέθηκε στην έδρα σε αρκετές πολύκροτες υποθέσεις που συγκλόνισαν την ελληνική κοινή γνώμη. Ήταν εισαγγελέας της έδρας στη δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία το Μάρτιο του 2007, αλλά και στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης ήταν γνωστός για την ακεραιότητα και το ήθος του. Οι γείτονές του μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για ένα άνθρωπο ευγενικό και καλοσυνάτο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Iερό Nαό Αναλήψεως του Κυρίου στα Βριλήσσια, ενώ το πρωί έγινε η ταφή στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Περατιά Αιτωλοακαρνανίας.

‌Πηγή: vrilissianews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα