Η Μπριζίτ Μακρόν ξανά στο επίκεντρο με τα μίνι της-Συνοδεύει τον Μακρόν στη Βουλγαρία

20:56 25/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου στη Βουλγαρία. Η Μπριζίτ Μακρόν έστρεψε και πάλι τα φώτα πάνω της με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Και πάλι φόρεσε ένα μίνι «που να καίει» προκαλώντας φρενίτιδα, καθώς όλοι πλέον συζητάνε για τα μίνι φορέματα της κυρίας Μακρόν.

Μάλιστα πρόσφατα κατά την επίσκεψη

του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας στο Σάλτσμπουργκ η Μπριζίτ Μακρόν πάλι έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας με το κατακόκκινο μινι φόρεμα της. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Οι ενδυματολογικές της επιλογές αποτέλεσαν ερώτηση στη διάρκεια της συνέντευξης της στο περιοδικό ELLE. Η ίδια δε δέχεται ότι φοράει πολύ κοντά φορέματα και είπε ότι το μήκος είναι μόλις πάνω από το γόνατο.

«Δεν φοράω μίνι, φοράω φούστες πάνω από το γόνατο» ήταν η απάντηση της. Και αποκάλυψε τον… «αγώνα» που έδινε στα νιάτα της για να φορέσει την απαγορευμένη –τότε- μίνι φούστα!

«Τις κρύβαμε στις τσάντες μας και τις φορούσαμε έξω για να χορέψουμε ροκ εν ρολ», είχε δηλώσει η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα