Οι πρώτες 40 μέρες του μικρού Βαγγέλη στην Αμερική | Το συγκινητικό μήνυμα του Πολυχρονίδη

20:44 25/8/2017 - Πηγή: iPop
ΌλοιΑμερική | μαζί τα καταφέραμε, γιατί όλοι μαζί μπορούμε. Ο 5χρονος Βαγγέλης, ο οποίος παλεύει από τόσο νωρίς με τον καρκίνο, μπόρεσε να πάει στην Αμερική προκειμένου να λάβει την απαραίτητη θεραπεία. Πέρασαν ήδη 40 μέρες από τότε που ο μικρός Βαγγέλης ταξίδεψε με τους γονείς του και ο Πέτρος Πολυχρονίδης μας ενημέρωσε για την εξέλιξη της υγείας του μ’ ένα συγκινητικό post στο Facebook.

O Έλληνας παρουσιαστής είχε κάνει εκστρατεία προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό και να βοηθηθεί το βαφτιστήρι

του και σήμερα δηλώνει με χαρά πως η πρώτη φάση της θεραπείας του μικρού Βαγγέλη ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανέβασε μια φωτογραφία του βαφτιστηριού του κι έγραψε στο Facebook:

«Μια λεβεντιά, ένα ομορφόπαιδο που αγαπήσατε πολύ, μου έστειλε χαιρετισμούς, φιλιά, αγάπη και μια φωτο από τη Νέα Υόρκη και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Ο Βαγγελάκης συμπλήρωσε 40 ημέρες στις ΗΠΑ και η πρώτη φάση της θεραπείας του στο παιδοογκολογικό του Memorial ολοκληρώθηκε επιτυχημένα. Μπορεί να ήταν επίπονη αλλά… δεν μασάμε εμείς από τέτοια. Έχουμε 15 εκ. φίλους να μας απαλύνουν τον πόνο με το ενδιαφέρον τους και την αγάπη μου μας στέλνουν».

Μια λεβεντιά, ένα ομορφόπαιδο που αγαπήσατε πολύ, μου έστειλε χαιρετισμούς, φιλιά, αγάπη και μια φωτο από τη Νέα Υόρκη κ…

Posted by Πέτρος Πολυχρονίδης – Petros Polychronidis on Donnerstag, 24. August 2017

The post Οι πρώτες 40 μέρες του μικρού Βαγγέλη στην Αμερική | Το συγκινητικό μήνυμα του Πολυχρονίδη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα