Η «Αυγή» προς Χρυσόγονο: Αν δεν σ’ αρέσει, παραιτήσου

12:54 7/1/2017 - Πηγή: Aixmi

«Αν είστε σε λάθος κόμμα, με λάθος πρωθυπουργό, λάθος ανθρώπους στο Μαξίμου… διορθώστε τα όλα με μια κίνηση. Την οποία ξέρετε», αναφέρεται σε άρθρο γνώμης της «Αυγής» που απευθύνεται στον Κώστα Χρυσόγον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δηλώσεις του κ. Χρυσόγονου που είχε αναφέρει ότι δεν έχει συναντήσει τον πρωθυπουργό επί δύο χρόνια προσθέτοντας ότι «προφανώς» ο Αλέξης Τσίπρας «ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά

θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κυρία Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου» προκάλεσαν τη σφοδρή ατίδραση του Μαξίμου, ενώ τη σκυτάλη ανέλαβε και η εφημερίδα «Αυγή».

Όπως γράφει ο Θανάσης Καρτερός: «Δεν μ’ αρέσετε λοιπόν κ. Χρυσόγονε. Δεν μ΄αρέσει ο τρόπος που στέκεστε, ο τρόπος που μιλάτε, ο τρόπος που διασύρετε δημοσίως ανθρώπους-και δεν εννοώ τον Τσίπρα. Δεν μ’ αρέσει και ο τόπος-ο Σκάι στον οποίο συχνάζετε και από τον οποίο κρίνετε και επικρίνετε κτλ.»

Μάλιστα ο Θ. Καρτερός κλείνει το άρθρο του καλώντας τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, να παραιτηθεί:

«Δυστυχώς όμως εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να διορθώσουμε το λάθος που κάναμε στις ευρωεκλογές.Εσείς αντίθετα αν είστε σε λάθος κόμμα, με λάθος πρωθυπουργό, λάθος ανθρώπους στο Μαξίμου….διορθώστε τα όλα με μια κίνηση. Την οποία ξέρετε».

Keywords
Τυχαία Θέματα