Η απόφαση για την «Αγιά Σοφιά»!

12:49 12/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης προσφοράς από τις εταιρείες που ενδιαφέρονταν για να αναλάβουν την δεύτερη φάση των έργων του γηπέδου της ΑΕΚ.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr επιβεβαιώθηκε σε απόλυτο βαθμό σχετικά με τη δημοπράτηση του έργου και την παράσταση που είχαν ζητήσει οι εταιρείες για να καταθέσουν τις προσφορές

τους.

Πλέον απομένει η εξέταση των φακέλων (προσφορών) που κατέθεσαν οι ενδιαφερόμενες εταιρείες και εννοείται πως έπειτα ακολουθεί η έναρξη (και πάλι) εργασιών στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί που βρισκόταν το «Νίκος Γκούμας». Μια διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί -αυτή της επιλογής της εταιρείας που θα αναλάβει τη δεύτερη φάση των εργασιών- σε διάστημα επτά με δέκα ημερών σύμφωνα τουλάχιστον με όσα μπορούν να πουν οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η δεύτερη φάση εργασιών προβλέπεται να δημιουργηθούν πυλώνες, κερκίδες και φυσικά το στέγαστρο! Κάτι που συνιστά το πλέον ουσιαστικό μέρος του νεου γηπέδου της ΑΕΚ. Η τρίτη και τελευταία φάση των έργων εστιάζει στις αρχιτεκτονικές εργασίες κτιρίου και περιβάλλοντος χώρου, τις Η/Μ εγκαταστάσεις και τέλος τον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: gazzeta.gr

The post Η απόφαση για την «Αγιά Σοφιά»! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα