Η αντιπολίτευση δεν πείθει για την El Dorado -Ο Τσίπρας έχει ακροατήριο

21:50 11/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Μου φαίνεται ότι η αντιπολίτευση βρίσκεται σε μεγάλη πλάνη, πιστεύοντας ότι φθείρει την κυβέρνηση με την υπόθεση El Dorado.

Φωνάζει ότι ο Τσίπρας διώχνει τις επενδύσεις, τονίζει ότι θα μείνουν χωρίς δουλειά 2,000 οικογένειες στη Χαλκιδική, υπενθυμίζει ακόμη και την υπόθεση Cosco στο λιμάνι του Πειραιά.

Έχω την εντύπωση ότι ο Κυριάκος, η Φώφη και ο Σταύρος δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή η επένδυση δε μοιάζει με καμιά άλλη. Δεν

κατανοούν ότι οι κυβερμητικές ενστάσεις για την προστασία του Περιβάλλοντος βρίσκουν σημαντικό ακροατήριο.

Τι λέει ο Σύριζα; Ότι η καναδέζικη εταιρεία πρέπει να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα στις Σκουριές. Ποιος διαφωνεί; Τι άλλο λέει; Ότι θα αναλάβει η Διαιτησία, σε λίγες μέρες, να βρει λύση διότι υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες. Δεν ακούγεται λογικό αυτό; Τι άλλο υποστηρίζει; Ότι η εταιρεία απειλεί για ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ότι θα φύγει από την Ελλάδα. Άρα, δεν το εννοεί, απλώς εκβιάζει.

Όσο για την Cosco, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι βρίσκονται αλλού γι αλλού: αντιπολιτεύονται τον Σύριζα του Λαφαζάνη -που έχει πάψει να υπάρχει από το καλοκαίρι του 2015. Ο σημερινός Σύριζα έχει υπογράψει συμφωνία και «πουλάει» ότι βελτίωσε τους όρους, ενώ ο ίδιος ο Τσίπρας έχει ήδη πάει στο Πεκίνο.

«Δεν ήμουν εκεί, χτύπαε τον αέρα», όπως έλεγε ο μέγας Νιόνιος Σαββόπουλος…

Keywords
Τυχαία Θέματα