Αριστείδης Μπαλτάς: Με λασπώνουν, χτυπώντας τη γυναίκα μου

19:48 11/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Μετά τον σάλο που προκάλεσε το δημοσίευμα της Καθημερινής για τη σύζυγό του, ο Αριστείδης Μπαλτάς επιχείρησε να απαντήσει στα όσα αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Ζούλας.

Μιλώντας στον Real fm (στον Μάνο Νιφλή) υποστήριξε ότι χτυπούν τη γυναίκα του, με στόχο να λασπώσουν τον ίδιο. Όπως είπε, εκείνη ξεκίνησε το μεταπτυχιακό της το 2003 και το ολοκλήρωσε το 2008, πολύ πριν γίνει κυβέρνηση το κόμμα του, ο Σύριζα.

«Από τότε κατέθεσε τα χαρτιά της για να αναγνωριστεί ο μεταπτυχιακός τίτλος της, αλλά

τελικά αυτό έγινε πράξη το 2017. Τότε αποφάσισε η εταιρεία να προχωρήσει στην πράξη αναγνώρισης των μεταπτυχιακών -μεταξύ πολλών ήταν και αυτό της συζύγου μου», τόνισε.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι η σύζυγος Μπαλτά είχε αποσπαστεί από τη ΔΕΠΑΝΟΜ (επιχείρηση-υπεύθυνη για την κατασκευή νοσοκομείων, η οποία έκλεισε) σε εταιρεία κατασκευών του δημοσίου -και τούτο παρότι το πτυχίο των Πολιτικών Επιστημών, που διέθετε, ήταν παντελώς άσχετο.

Καο πρόσθετε ότι έκανε το μεταπτυχιακό της στο τμήμα του Πολυτεχνείου, στο οποίο ήταν καθηγητής ο σύζυγός της. Μάλιστα, φέρει ακριβώς τον τίτλο του.

Η έγκριση του μεταπτυχιακού έγινε φέτος (επί κυβερνήσεως Σύριζα, δηλαδή) και θα της αποφέρει αύξηση μισθού, καθώς και αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2016.

Ο κ. Μπαλτάς δήλωσε ότι άλλος καθηγητής -και όχι ο ίδιος- επόπτευσε το μεταπτυχιακό, ενώ στο ερώτημα μήπως το περιεχόμενό του δεν έχει καμιά συνάφεια με τις κατασκευές, απάντησε ότι η εταιρεία του δημοσίου έχει εσωτερικές δικές της διαδικασίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα