Η Άννα Διαμαντοπούλου για τη ρύπανση στο Σαρωνικό: Πίσσα και μαυρίλα!

16:11 14/9/2017 - Πηγή: Aixmi

«Παρέμβαση» για τη ρύπανση του Σαρωνικού της πειραϊκής μέχρι και τη Γλυφάδα πραγματοποίησε η Άννα Διαμαντοπούλου μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook. Όπως επεσήμανε η κα Διαμαντοπούλου οι «ευθύνες είναι τεράστιες αλλά τώρα προέχει η αντιμετώπιση», ενώ ανέβασε δύο φωτογραφίες από την παραλία κοντά στη Γλυφάδα μια βδομάδα πριν το περιστατικό και μια τωρινή.

Όπως έγραψε αναλυτικά:

Βρίσκομαι στο Μόναχο, τελευταίο σταθμό του φόρουμ και χθες μόλις με καλοτύχιζαν όλοι που ζω σε μια πόλη

που μπορεί ο καθένας να κολυμπήσει σε υπέροχη θάλασσα στα μέσα Σεπτεμβρίου… Η φωτο είναι από το προηγούμενο Σάββατο, ένα χιλιόμετρο από την Γλυφάδα…. Σε μια μέρα, πίσσα και μαυρίλα! Ευθύνες τεράστιες αλλά τώρα προέχει η αντιμετώπιση!

Το μαζούτ διείσδυσε στην άμμο, το πετρέλαιο ταξιδεύει, μαυρίζει και σκοτώνει τον Σαρωνικό. Ο υπουργός θα έπρεπε ήδη η να έχει κινητοποιήσει δημάρχους, πανεπιστήμια, ιδιωτικές εταιρείες και να έχουν ανακοινώσει παρεμβάσεις, μιας και το νομικό πλαίσιο είναι σαφές και επαρκές από το 2002.

Στην άμεση αντιμετώπιση πρέπει να σταθούμε όλοι και να ζητηθεί η βοήθεια οργανώσεων και πολιτών ΣΗΜΕΡΑ. Να προλάβουμε ότι είναι δυνατόν. Για απόδοση ευθυνών έχουμε …δυστυχώς πολύ καιρό μπροστά μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα