Η ανάρτηση του Πάνου Σόμπολου για τις 4 τηλεοπτικές άδειες

00:40 23/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Παρέμβαση για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος. Ο δημοσιογράφος που ολοκλήρωσε την τηλεοπτική του καριέρα του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, όπου σχολιάζει την απόφαση της κυβέρνησης να παραχωρήσει μόνο 4 άδειες.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά το γεγονός ότι « η κυβέρνηση καθόρισε αριθμό αδειών μόνο τέσσερις σημαίνει

πλήγμα για τον πλουραλισμό αλλά και για τις θέσεις εργασίας. Πολλοί συνάδελφοί μας θα μείνουν στο δρόμο, χωρίς δουλειά» και τονίζει ότι «η 30ή Αυγούστου θα είναι όντως σημαντική ημέρα για την Τηλεόραση«.

Αναλυτικότερα η ανάρτηση του έχει ως εξής:

«Η 30ή Αυγούστου θα είναι όντως σημαντική ημέρα για την Τηλεόραση. Θα γίνει διαγωνισμός για τις άδειες μετά από 27 χρόνια!
Δυστυχώς όμως, η κυβέρνηση καθόρισε αριθμό αδειών μόνο τέσσερις. Αυτό σημαίνει πλήγμα για τον πλουραλισμό αλλά και για τις θέσεις εργασίας. Πολλοί συνάδελφοί μας θα μείνουν στο δρόμο, χωρίς δουλειά!
Έπρεπε πρώτα να θεσπίσει κανόνες λειτουργίας και μετά να προχωρήσει στη δημοπρασία. Σε καμιά περίπτωση δεν έπρεπε να ορίσει αριθμό αδειών. Γιατί τέσσερις κι όχι 14 ή 24 ή λιγότερες ή περισσότερες! Η αγορά τελικά μπορεί να ρυθμίσει τον αριθμό των αδειών. Υποχρέωσή της είναι οι κανόνες.
Είναι μέγα λάθος της κυβέρνησης οι τέσσερις! Όσο περισσότερες άδειες δώσει, τόσο περισσότερα εκατομμύρια θα εισπράξει το Κράτος».

Keywords
Τυχαία Θέματα