Η ανάρτηση μου στο Facebook με «έκοψε» από τη συνάντηση στο Μαξίμου

16:41 22/2/2016 - Πηγή: Aixmi

Αγρότης από τη Λάρισα που θα μετείχε στο ραντεβού με τον πρωθυπουργό, καταγγέλλει ότι «κόπηκε» λόγω μιας ανάρτησης που είχε κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

O Φάνης Τραγάκης λίγες ώρες πριν την επίμαχη συνάντηση έγραψε:
«Δε ξερω τι γινετε με το αυριανο ραντεβου με τον πρωθυπουργο..πολυ

παρασκήνιο…..ποιοι θα ειναι ποιοι δε θα ναι…πολυ μπερδευεται η ολη κατασταση…εγω παντως ενω αρχικα ημουν στην πενταδα του Μαξίμου…αργοτερα ενημερώθηκα πως με ακυρωνουν επειδη ενόχλησε ενα video που ανεβασα με τον .κ. Παπαδοπουλο βουλευτη συριζα Λαρισας..δε ξερω τι να πω ελπιζω ολα να πανε καλα στην αυριανη συναντηση..να λυθουν τα προβληματα και ποτε να μη χρειαστει να ειμαστε ξανα στο δρομο.θελω να πιστευω πως η σημερινη κυβερνηση δε θα γυρισει την πλατη στον πρωτογενη τομεα της χωρας και θα βρει την λυση για να συνεχισουμε να καλλιεργούμε τα χωραφια μας».

Δε ξερω τι γινετε με το αυριανο ραντεβου με τον πρωθυπουργο..πολυ παρασκήνιο…..ποιοι θα ειναι ποιοι δε θα ναι…πολυ μ…

Δημοσιεύτηκε από Fanis Tragakis στις Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Ενώ σχολίασε και τον αγρότη- βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που όπως υποστήριξε ο Φάνης Τραγάκης, πλήρωσε φόρο 150 ευρώ:
Νικος παπαδοπουλος βουλευτης συριζα…..με 450 στρεμματα πληρωσε 150 ευρω φορο…..παραδειγμα αλλου αγροτη με 200 στρεμματα 1500 ευρω….τι γινετε εδω ρε παιδια…..??

Νικος παπαδοπουλος βουλευτης συριζα…..με 450 στρεμματα πληρωσε 150 ευρω φορο…..παραδειγμα αλλου αγροτη με 200 στρεμματα 1500 ευρω….τι γινετε εδω ρε παιδια…..??

Δημοσιεύτηκε από Fanis Tragakis στις Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα