Γυναίκα της χρονιάς για την Αυστραλία η Άμπερ Χερντ

14:39 19/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Η τέως σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ, χρίστηκε Γυναίκα της Χρονιάς από την αυστραλιανή έκδοση του αντρικού περιοδικού GQ.

Η Χερντ για τα γυρίσματα ταινίας παρέμεινε επτά μήνες στην Αυστραλία και δηλώνει ερωτευμένη με τη χώρα, η οποία την τιμά και της το ανταποδίδει με τον τίτλο.

Θεωρείται ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών και συμμετέχει στις προσπάθειες επαναπροσδιορισμού του φεμινισμού στη σύγχρονη εποχή. Άλλωστε, υπενθυμίζεται πως δήλωνε bisexual ενώ φερόταν παντρεμένη με γυναίκα, όταν γνώρισε

τον Τζόνι Ντεπ κι έκανε υπέρβαση προχωρώντας σε γάμο μαζί του.

Δίνει αγώνες για τη νομιμότητα και τη δικαιοσύνη ενώ κατά την παραλαβή του βραβείου της το αφιέρωσε στα σκυλιά της που έδωσε μάχη να τα φέρει στην Αυστραλία, όπου ήθελαν να της τα θανατώσουν και τελικά την απέλασαν.

Επίσης, κατά την τελετή απονομής αναφέρθηκε και στο θέμα της δημόσιας διαβούλευσης υπέρ του γάμου ομοφύλων, το οποίο υπερψηφίστηκε στη χώρα.

The post Γυναίκα της χρονιάς για την Αυστραλία η Άμπερ Χερντ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα