Δελτία των 8: Άνετη επικράτηση του Αντέννα – Οι επιδόσεις Σκάι και Star

13:09 19/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Καθαρή ήταν χθες Σάββατο η πρωτιά του κεντρικού δελτίου του Αντέννα, στη ζώνη των 8. Ακολούθησε το αντίστοιχο του Σκάι και έμεινε πολύ πίσω εκείνο του Star.

Ο Αντέννα (με τη Ρίτσα Μπιζόγλη στην παρουσίαση) ξεκίνησε με την τραγωδία της Μάνδρας και την αύξηση των νεκρών σε 19. Έμεινε στο θέμα αυτό και στις προβλέψεις για τις επόμενες μέρες 20 λεπτά και μετά πέρασε στον σοβαρό τραυματισμό της δικηγόρου από κουκουλοφόρους, στα Εξάρχεια. Η επίδοσή του ήταν 17,7%.

Και ο Σκάι (με τη Νίκη

Λυμπεράκη στην παρουσίαση) έδωσε μεγάλο βάρος στα τραγικά γεγονότα της Δυτικής Αττικής και στις ευθύνες που ανακύπτουν. Στη συνέχεια πέρασε στην υπόθεση του τραυματισμού της δικηγόρου, η οποία νοσηλεύεται στην εντατική. Το δελτίο προσέλκυσε το ενδιαφέρον του 14,5% των τηλεθεατών.

Διαφορετική ήταν η αξιολόγηση του Star. Προέταξε το θέμα της δικηγόρου και μετέδωσε στη συνέχεια το ρεπορτάζ με τους ακόμη τρεις νεκρούς στη Μάνδρα και την Ελευσίνα. Με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Στάθη συγκέντρωσε το 8,7% των τηλεθεατών.

* Τα στοιχεία αφορούν στο 45λεπτο 20.00 – 20.45.

The post Δελτία των 8: Άνετη επικράτηση του Αντέννα – Οι επιδόσεις Σκάι και Star appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα