Γνωστός make-up artist καταγγέλλει πελατειακές σχέσεις στο ΚΤΕΛ Λάρισας

23:24 3/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Καταγγελία για πελατειακές σχέσεις στο ΚΤΕΛ Λάρισας δημοσιεύει η ιστοσελίδα larissanet.gr.

Τη συμπεριφορά εργαζομένων του ΚΤΕΛ Λάρισας καταγγέλλει ο make-up artist Παντελεήμων Τουτουντζής, o οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν κατάφερε να ταξιδέψει από Αθήνα για Λάρισα γιατί μια γνωστή του οδηγού «του πήρε τη σειρά» παρότι είχε φτάσει νωρίτερα από εκείνη στον σταθμό. Επίσης κάνει λόγο για απαράδεκτη

συμπεριφορά από πλευράς υπαλλήλων, που τον χλεύασαν και δεν του έδωσαν την ειδική φόρμα ώστε να εκφράσει τα παράπονά του.

Δείτε παρακάτω την καταγγελία του κ. Τουτουντζή

«Αξιότιμοι κύριοι-ες

Ονομάζομαι Παντελεημων Τουτουντζης του Ιωάννη και θέλω να καταγγείλλω την απαράδεκτη συμπεριφορά των υπαλλήλων του ΚΤΕΛ Λάρισας στην Αθήνα (ΚΤΕΛ Λιοσίων). Το συμβάν έχει ως εξής: σήμερα Σάββατο 2/9/17 και ώρα 9:30 πήγα στα ΚΤΕΛ Λιοσίων όπου προσπάθησα να ταξιδέψω για Λάρισα με το δρομολόγιο των 10:00πμ το οποίο όπως ενημερώθηκα ήταν γεμάτο. Περίμενα στην αναμονή μήπως προκύψει κάποια θέση και οταν ήρθε η σειρά μου μπήκε εμβόλιμη στη θέση μου μια κυρία η οποία έφτασε στο ΚΤΕΛ στις 10:00 ακριβώς και πήρε τη σειρά μου. Ο υπάλληλος των ΚΤΕΛ κος Πράπας από την έκδοση εισητηριων με ενημέρωσε ότι η κυρία θα ταξιδέψει με απόφαση του οδηγού (ζήτησα όνομα δεν μου το δίνουν) όρθια. Ζήτησα και εγώ να ταξιδέψω όρθιος γιατί έχω επείγουσα δουλειά στη Λάρισα και γέλασαν και οι δυο και με ειρωνεύτηκαν και το λεωφορείο έφυγε. Οταν ζήτησα φύλλο παραπόνων μου είπαν ότι δεν υπάρχει γιατί είναι παράρτημα.

Καταγγέλλω την καταπάτηση της σειράς αναμονής με το έτσι θέλω και τις πελατειακές σχέσεις του προσωπικού με επιβάτες εις βάρος άλλων επιβατών.

Καταγγέλω επισης την μη ύπαρξη φύλλου παραπόνων ως ορίζει ο νόμος.

Παρακαλώ για ενέργειες σας

Με τιμή
Παντελεημων Τουτουντζης»

Η απάντηση εκπροσώπου των ΚΤΕΛ

Εκπρόσωπος των ΚΤΕΛ για το συγκεκριμένο συμβάν έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

«ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ 10:00 ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΘΙΟ ΕΠΙΒΑΤΗ. ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ 20 ΜΕΡΕΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΗ 7 ΠΟΝΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΒΑΤΕΣ.ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΛΑΜΙΑΣ».

Στα όσα υποστήριξε ο εκδότης κ. Πράπας, απάντησε ο καταγγέλων κ. Παντελεήμων Τουτουτζής, αναφέροντας:

«Αξιότιμοι κύριοι σε συνεχεια της αναληθούς τοποθέτησης του κυρίου Πραπα σας ενημερώνω για τα εξής:

Έφτασα στα ΚΤΕΛ Λιοσίων το πρωι του Σαββάτου στις 9:30 κ ακριβως εκείνη την στιγμη πηγα άμεσα για έκδοση εισιτηρίου. Ο υπάλληλος κύριος Πράπας μου ανέφερε οτι το λεωφορείο ειναι γεμάτο κ τηρείται σειρά προτεραιότητας για τυχόν ακυρώσεις.

Τακτοποιήθηκαν υπεράριθμοι επιβάτες και όταν έφτασε η σειρά μου ο ίδιος υπάλληλος με ενημέρωσε ότι το λεωφορείο δεν θα δεχτεί άλλον επιβάτη και να βγάλω εισιτήριο να ταξιδέψω με το δρομολόγιο των 13:00. Μετά από μένα στη σειρά ήταν εφτά άτομα και μια ηλικιωμένη κυρία άνω των 80 ετών που τον παρακαλούσε όντας άρρωστη να ταξιδέψει, παρόλα αυτά με πολύ ερειστικό τρόπο μας ενημέρωσε όλους ότι δεν θα μπει άνθρωπος στο λεωφορείο. Έτσι λοιπόν βγάλαμε εισητήρια για το δρομολόγιο των μία.

Στις 9.55 ήρθε μία κυρία η οποία ανέφερε ότι είχε θέμα με το τρένο το οποίο δεν ταξίδεψε και πρέπει να πάει Λάρισα. Ο κύριος Πράπας εξέδωσε εισιτήριο για το λεωφορείο των 10 (κάτι που μπορεί άνετα να διασταυρωθεί καθώς το εισιτήριο εκδίδεται ηλεκτρονικά). Οταν ερωτήθηκε για ποιο λόγο το έκανε αυτό μπροστά σε όλο τον κόσμο είπε με πολύ ειρωνικό τρόπο ότι το αναλαμβάνει ο οδηγός την ευθύνη να ταξιδέψει κυρία όρθια (ονόματα και τηλέφωνα μαρτύρων στη διάθεση σας).

Εγώ άμεσα πήγα και ρώτησα τον οδηγό ο οποοιος είχε βάλει τη μηχανή ήδη μπροστά και του ειπα με ποιο δικαίωμα ταξιδεύει μία κυρία παρακάμπτοντας τα υπόλοιπα άτομα απο τη σειρά προτεραιότητας μου απάντησε ότι θα ταξιδέψει όρθια γιατί υπάρχει ανάγκη. Τοτε ρώτησα γιατί δε μου επιτρέπεται να ταξιδέψω ορθιος και εκείνη τη στιγμή αναχώρησε.

Ο κύριος Πράπας με ειρωνικό και υποτιμητικό ύφος απέναντι μου μου είπε ένα άντε γεια… Σε επικοινωνία μου με το σταθμάρχη Λαρίσης ανέφερα ότι ο κύριος Πράπας μου είπε ότι οδηγός με δική του ευθύνη πήρε επιβάτη όρθιο και ο σταθμάρχης μας επιβεβαίωσε οτι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ξαναβρήκα τον κύριο Πράπα στο γραφείο του και τον ρώτησα κύριε Πράπα μου είπατε ψέματα και με ένα ειρωνικό χαμόγελο μου είπε εννοείται σου είπα ψέματα. Ζητησα φυλλο διαμαρτυρίας και μου είπανε ότι δεν υπάρχει ως όφειλε να υπάρχει.

Συνεπώς οι υπαλλήλοι του ΚΤΕΛ αποφασίζουν και διατάζουν παρακάμπτοντας σειρά αναμονής και δίνοντας αναληθείς πληροφορίες σε επιβάτες με συμπεριφορά τραμπούκου. Για όλα τα προαναφερθέντα υπάρχουν μάρτυρες ενώ έχει γίνει ενυπόγραφη καταγγελία στο γραφείο καταναλωτή και θα γίνει το ίδιο στην υπηρεσία συγκοινωνιών της νομαρχίας και φυσικά στη Γραμματεια των ΚΤΕΛ».

Keywords
Τυχαία Θέματα