Γιος γνωστού λαϊκού τραγουδιστή σε κύκλωμα εκβιαστών

20:21 25/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης που εκβίαζε μεσίτες ακινήτων, ενοικιαστές και αγοραστές, συνελήφθη γιος γνωστού τραγουδιστή και άλλα δύο άτομα μεταξύ των οποίων και ο πεθερός του.

Έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, οι άνδρες της ΕΛΑΣ συνέλαβαν τρία άτομα τα οποία, το τελευταίο χρονικό διάστημα, φέρεται να απέσπασαν

μεγάλα χρηματικά ποσά από επαγγελματίες και ανυποψίαστους πολίτες.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, ο ένας από τους συλληφθέντες, μεσίτης στο επάγγελμα, αλλά και πεθερός του γιου του γνωστού τραγουδιστή, ήρθε σε αντιπαράθεση με δυο κατασκευαστές οικοδόμων, οι οποίοι είχαν απευθυνθεί σε αυτόν αλλά και σε άλλους μεσίτες προκείμενου να πουλήσουν τα νεόδμητα ακίνητά τους.

Οι συνάδελφοι του πεθερού του γνωστού τραγουδιστή κατάφεραν πρώτοι να βρουν αγοραστές κι ενοικιαστές και να διαθέσουν τα ακίνητα.

Τότε ο μεσίτης που φέρεται να είναι και ο εγκέφαλος του κυκλώματος, άρχισε τους εκβιασμούς, καθώς έχασε τα χρήματα της προμήθειας που θα έπαιρνε σε περίπτωση που πουλούσε αυτός τα ακίνητα. Μαζί με τον γαμπρό του καθώς κι άλλο ένα άτομο άρχισαν τα απειλητικά τηλεφωνήματα προς όλους τους εμπλεκομένους.

Ένας 49χρονος άνδρας τηλεφωνούσε σε αγοραστές, μεσίτες και εργολάβους οικοδομών και τους ζητούσε χρηματικά ποσά, απειλώντας τη σωματική ακεραιότητα τόσο των ίδιων όσο και των παιδιών τους σε περίπτωση που δεν του καταβάλουν τα χρήματα.

Έπειτα ο άνδρας που αθλείτο στο γυμναστήριο του γιου του γνωστού τραγουδιστή, τηλεφωνούσε σ’ αυτόν και τον ενημέρωνε για τις εξελίξεις.

Ένας εργολάβος κι ένας μεσίτης είναι κάποιες από τις περιπτώσεις ανθρώπων που υπέκυψαν στον εκβιασμό και κατέβαλαν το ποσό των 8.000 ευρώ στο κύκλωμα των τριών εκβιαστών. Μάλιστα σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, τα μέλη του κυκλώματος πυρπόλησαν και το αυτοκίνητο ενός μεσίτη ο οποίος δεν ενέδωσε στις πιέσεις τους.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα από τον οποίο πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα