Γιώργος Βασιλειάδης: Θα σας κουράσουμε με τις επιτυχίες φέτος

20:05 12/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού εμφανίστηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

«Τα έχουν πάει εξαιρετικά όλα τα παιδιά στις διοργανώσεις. Από το πόλο μέχρι και τις ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών, αλλά και σε ατομικό επίπεδο» είπε και αποκάλυψε τι είπε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν λίγες ημέρες, εν αναμονή του Eurobasket:

«Θα σας κουράσουμε αυτό το καλοκαίρι

με τις επισκέψεις μας»!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού παραδέχτηκε ότι οι εγκαταστάσεις είναι παλιές, υπάρχουν δυσκολίες στη συντήρηση και στη χρηματοδότηση των ομοσπονδιών, αλλά θεωρεί ότι το έμφυτο ταλέντο που υπάρχει στον τόπο, δίνει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστούμε.

Για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν που ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ανέφερε:

«Ελπίζω πως θα δούμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Με τις παρεμβάσεις που έγιναν, με τα ηχηρά μηνύματα που έστειλαν οι FIFA και UEFA –που για πρώτη φορά μπήκαν στην ουσία των προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου (διοίκηση, εκλογές ΕΠΟ, διαιτησία κτλ)– πιστεύω θα δούμε κάτι καλύτερο, είμαστε μπροστά σε μία νέα μέρα»

Για τη διαμάχη της διοργανώτριας αρχής με το συνδρομητικό κανάλι, ο υφυπουργός τόνισε πως «Super League και NOVA πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους και να βρεθεί η χρυσή τομή. Το ποδόσφαιρο και ο ελληνικός αθλητισμός, γενικότερα, δεν αντέχει άλλα εξώδικα», ενώ ξεκαθάρισε ότι «ΕΡΤ και Cosmote είναι εκτός κουβέντας»

Keywords
Τυχαία Θέματα