Γιαννακόπουλος: Ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί σε βάρος της Φενέρ…

19:06 19/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην πειθαρχική δίωξη της EuroLeague στον Παναθηναϊκό για υπεράριθμους θεατές και δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια της σειράς με τη Φενέρ.

«Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πρόβλημα. Σκεφτείτε πως είχαμε 150.000 αιτήσεις στο διαδίκτυο για εισιτήρια την πρώτη ημέρα ενώ οι συνθήκες

διεξαγωγής του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε ήταν εξαιρετικές! Δεν νομίζω ότι υπήρχαν υπεράριθμοι χθες (18/4).

Ο Παναθηναϊκός κόσμος έχει δείξει ότι είναι στο πιο υψηλό επίπεδο. Πλέον αισιοδοξούμε για ισοφάριση της σειράς και μπρέικ στην Πόλη. Έχουμε τις δυνατότητες και το ταλέντο να το κάνουμε. Πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με τη διαχείριση ψυχολογίας και μυαλού» εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση στον ΣΠΟΡ FM.

Όσον αφορά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, ανέφερε: «Είχαμε ελπίδες. Πιστεύαμε ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να κερδίσει το ματς. Υπήρξε ένα μπλακ άουτ, δεν έγινε σωστή διαχείριση και χάσαμε. Η σειρά έχει δρόμο. Είμαι βέβαιος ότι έχουμε τις ικανότητες για να ανατρέψουμε τη σειρά».

Μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τον διαδικτυακό… πόλεμο που προέκυψε στο προφίλ του στο Instagram ανάμεσα στους φίλους του «τριφυλλιού» και τους οπαδούς της Φενέρ: «Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει. Η καζούρα και η πλάκα είναι καλό να γίνονται, όταν όμως ξεφεύγει η κατάσταση και γίνεται κόντρα Ελλάδας – Τουρκίας, είναι 100% λάθος. Στην περίπτωσή μας, δυο ομάδες διεκδικούν τη συμμετοχή τους στο Final 4 και τίποτα παραπάνω».

Όσον αφορά το γηπεδικό και τη χρήση του ΟΑΚΑ για 99 χρόνια, τόνισε: «Πριν το Πάσχα μας είχε ζητηθεί ένα business plan από τον κύριο Βασιλειάδη. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ το έκαναν. Την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα θα καθοριστεί η συνάντηση για να το παρουσιάσουμε».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα