Γεωργιάδης: Ο Καμμένος έχει παραιτηθεί καμιά 60αριά φορές για να επιστρέψει μετά κολλημένος με logo

09:12 31/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, για τις δηλώσεις του σχετικά με τον Βύρωνα Πολύδωρα που τον αποκάλεσε ψυχή της ΝΔ και επιλογή του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε τη συνέντευξη του κ. Πολύδωρα στην ΕΡΤ και τόνισε ότι επί 45 λεπτά το πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας έβριζε την παράταξή του.

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας που είπε λίγο νωρίτερα μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1 ότι ο «Βύρων Πολύδωρας είναι η ψυχή του Καραμανλισμού», τόνισε ότι υπάρχουν κι άλλα στελέχη που έχουν διαγραφεί από τη ΝΔ αλλά παραμένουν στους κόλπους και εργάζονται για την παράταξη. Εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού λέγοντας «ο κ. Καμμένος έλεγε ότι δεν θα υπογράψει μνημόνια και τώρα τα υπογράφει δυο δυο, ο κ. Καμμένος είπε ότι θα παραιτηθεί αν επιβληθεί ΦΠΑ στα νησιά, είπε πόσες φορές ότι θα παραιτηθεί αν δεν φύγει ο Μουζάλας από την κυβέρνηση… Ο Καμμένος έχει παραιτηθεί καμιά 6αριά φορές για να επιστρέψει μετά κολλημένος με logo στη θέση του«.

Keywords
Τυχαία Θέματα