Φρίκη: Ο 10χρονος γιος του Βασίλη Γρίβα ήταν δίπλα του όταν τον δολοφόνησαν

20:00 4/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο 10χρονος μαθητής, που έζησε χθες το πρωί την άγρια δολοφονία του πατέρα του Βασίλη Γρίβα. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί καθόταν στη θέση του συνοδηγού τη στιγμή οι δράστες άνοιξαν πυρ, καθώς δεν είχε προλάβει να βγει από το αυτοκίνητο και να κατευθυνθεί προς το σχολείο του. Αυτόπτες μάρτυρες λένε, μάλιστα, πως τα ρούχα του γέμισαν αίμα.

Η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου μίλησε στα parapolitika.gr.

«Μόλις

15 λεπτά μετά το τραγικό περιστατικό μίλησα με το παιδί στο τηλέφωνο. Ο πόνος και ο θυμός του ήταν μεγάλος. Προς το παρόν εξακολουθεί να βιώνει έναν μεγάλο πόνο. Τα πρώτα πράγματα που μου είπε, είναι ερωτήματα που δυστυχώς εξακολουθούν να υπάρχουν και τώρα, αλλά ίσως και στην υπόλοιπη ζωή του.

Με ρώτησε «γιατί σε μένα; Γιατί έπρεπε να το δω αυτό; Να το ζήσω αυτό;» Σαφώς είναι ερωτήματα που με πολύ υποστήριξη από την πλευρά μου, σε καθημερινή βάση θα προσπαθήσουμε να λύσουμε.

Το περιβάλλον του ευτυχώς είναι και θα πρέπει να είναι υποστηρικτικό προκειμένου κάποια στιγμή ο 10χρονος στο μέλλον να βρει ισορροπίες και απαντήσεις. Προς το παρόν είναι βασανιστικό το συναίσθημα και τα όσα βιώνει».

«Το παιδί είχε άριστη σχέση με τον πατέρα του και έχω να σημειώσω ότι ήταν πολύ καλός πατέρας απέναντι στο παιδί του», αναφέρει η κ. Γεωργακοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα