Φαήλος για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του

20:39 10/12/2015 - Πηγή: Aixmi

«Μοιάζω σαν να έχω βάλει φωτιά σε σφηκοφωλιά» υποστήριξε ο δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Φαήλος Κρανιδιώτης, σχετικά με τον σάλο που προκάλεσε το σχόλιό του για «αξύριστη χήρα», αποκαλώντας έτσι τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα, μία ημέρα μετά τον θάνατο του ηθοποιού, ενώ συνέκρινε τις αντιδράσεις των ομοφυλόφιλων (και όχι μόνο) στα όσα είπε με την πρακτική των… νεοναζί και της Χρυσής Αυγής!

«Δεν μιλάω για το Μηνά Χατζησάββα, αλλά για αυτούς

που με φοβερή χυδαιότητα είπαν τα απίστευτα τις τελευταίες ημέρες» τόνισε. μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι και στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. .

«Μου κάνεις κριτική; Είσαι κρυφο-ομοφυλόφιλος» ανέφερε επίσης ότι είναι η τακτική στις εναντίον του επιθέσεις,

Ο κ. Κρανιδιώτης ισχυρίσθηκε πάντως αρχικά ότι «έχει αρχίζει να βαριέται» την συζήτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα και ότι «ο κόσμος διαβάζει αυτό που γράφω και καταλαβαίνει και τίποτα παραπάνω».

Σχολιάζοντας επίσης την πρόθεση της κυβέρνησης να θεσμοθετήσει το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών, ανέφερε ότι η πραγματική πρόθεση που κρύβεται είναι να τους επιτραπεί η υιοθεσία παιδιών.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης απάντησε για το αν τον ενοχλεί να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος: «Εμένα δεν με ενοχλεί. Δεν είπα αυτό το πράγμα. Αυτό που με ενοχλεί είναι να προβάλλεται σας αρετή. Το νταβατζηλίκι με ενοχλεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα