Έξι Όσκαρ στο LA LA Land – Έλαμψε η Έμα Στόουν (ΒΙΝΤΕΟ)

11:30 27/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Με έξι Όσκαρ έφυγε από τη λαμπερή 89η τελετή απονομής Οσκαρ η ταινία LA LA Land με μεγαλύτερους νικητές την πρωταγωνίστρια Έμα Στόουν αλλά και τον σκηνοθέτη της Ντέιμιεν Σαζέλ που έλαβε το βραβείο Όσκαρ σκηνοθεσίας και έγινε στα 32 του χρόνια ο νεότερος σκηνοθέτης που το έχει επιτύχει ποτέ.

Μεγάλη νικήτρια των εφετινών Όσκαρ

η Έμα Στόουν ως η καλύτερη γυναίκα ηθοποιός και ανέβηκε στη σκηνή συγκινημένη να παραλάβει το βραβείο της.

Άλλωστε ήταν το φαβορί και σίγουρα δεν ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη. Eυχαρίστησε αρχικά τις γυναίκες ηθοποιούς υποψήφιες στην κατηγορία και μετά δεν ξέχασε κανέναν. Βεβαίως αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον συμπρωταγωνιστή της Ράιαν Γκόσλινγκ τονίζοντας «σ’ ευχαριστώ που με έκανες να γελάω. Έκανες τόσο εκπληκτική αυτήν την πανέμορφη περιπέτεια» του είπε και συνέχισε: «Θα βρω τον καθένα χωριστά τους φίλους μου και θα τον σφίξω τόσο πολύ να τον ευχαριστήσω για την αγάπη του όταν επιστρέψει η συνείδηση στο σώμα μου» ενώ έκλεισε απευθυνόμενη στο όσκαρ που κρατούσε στα χέρια της: «Αυτός ο τύπος είναι φοβερό σύμβολο για να συνεχίσω αυτό το ταξίδι«.

Αναφερόμενη στην γκάφα να απονείμουν λάθος Όσκαρ για την καλύτερη ταινία, η Έμα Στόουν σχολίασε: «Αυτή είναι η πιο τρελή στιγμή των Όσκαρ όλων των εποχών», προσθέτοντας: «Είναι ένα πολύ παράξενο συμβάν στην ιστορία του θεσμού«.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έξι Όσκαρ, LA LA Land – Έλαμψε, Έμα Στόουν ΒΙΝΤΕΟ,exi oskar, LA LA Land – elampse, ema stooun vinteo