Έξαλλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ΕΡΤ – Στο στόχαστρο οι ειδήσεις και η Κατερίνα Ακριβοπούλου (BINTEO)

17:17 6/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Έξαλλη είναι η ηγετική ομάδα της ΝΔ και προσωπικά ο πρόεδρός της με την ΕΡΤ, καθώς θεωρούν ότι έχει μετατραπεί σε «παραμάγαζο» της κυβέρνησης.

Το κλίμα αυτό μετέφερε ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης. Στο στόχαστό του βρέθηκε το χθεσινό κεντρικό δελτίο της, στο οποίο μεταδόθηκε ρεπορτάζ 3,5 λεπτών με τις καταγγελίες της εφημερίδας Documento για αγορά πανάκριβου σπιτιού στο Παρίσι από τη Μαρέβα Γκραμπόβσκι, σύζυγο του κ. Μητσοτάκη.

Στο

ίδιο δελτίο, ωστόσο, δεν υπήρξε καμιά αναφορά στις καταγγελίες της ΝΔ ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ταξίδι αναψυχής στη γαλλική πρωτεύουσα με μέλη της οικογένειας, τα οποία επέβαιναν στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Οξύς ήταν ο κ. Λαζαρίδης και για την επιλογή της ΕΡΤ να ορίσει ως παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής «Αίθουσα Σύνταξης» την Κατερίνα Ακριβοπούλου, που -όπως είπε- υβρίζει τον αρχηγό της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έξαλλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΕΡΤ –, Κατερίνα Ακριβοπούλου BINTEO,exallos, kyriakos mitsotakis, ert –, katerina akrivopoulou BINTEO