Ευρωπαϊκή συντριβή για την Μπαρτσελόνα – Έχασε 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν

10:34 15/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Μία άψυχη Μπαρτσελόνα συνετρίβη μέσα στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν με 4-0, ένα αποτέλεσμα που δύσκολα θα ανατραπεί στη ρεβάνς κι έτσι βρίσκεται με το ενάμισι πόδι εκτός προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την κατάσταση αυτή έρχεται να κάνει ακόμη δυσκολότερη, η προϊστορία… Αυτό γιατί σε 185 παιχνίδια στην Ευρώπη, καμία ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί όταν έχασε στο πρώτο ματς με 4-0. Η Μπαρτσελόνα λοιπόν, καλείται να σπάσει και την παράδοση αν θέλει να φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Με θριαμβευτικούς τίτλους, υποδέχθηκαν το 4-0 της Παρί επί

της Μπαρτσελόνα τα γαλλικά μέσα. Συγκεκριμένα η Equie, έβαλε τίτλο «Οι Παριζιάνοι ζουν το όνειρο», μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στην Ισπανία πάλι, τα πράγματα ήταν αντίθετα. Η AS έγραψε: «Η Παρί ταπείνωσε την Μπάρτσα», ενώ η Marca είχε τίτλο: «Καταστροφή για την Μπάρτσα».

Όσο για την καταλανική Sport εκείνη αναφέρει: «Ο βασιλιάς αποκαθηλώνεται στο Πάρκο των Πριγκίπων».

Ο ισπανικός Τύπος κυκλοφόρησε το πρωί της Τετάρτης ασκώντας δριμεία κριτική, με τη Mundo Deportivo να τονίζει απλά στο πρωτοσέλιδό της πως επήλθε «καταστροφή», ενώ η Sport κυκλοφόρησε γράφοντας στο πρωτοσέλιδο «Αυτή δεν είναι Μπαρτσελόνα…».

H L’ Esportiu σπρώχνει κι άλλο το μαχαίρι στην πληγή των Καταλανών γράφοντας: «Εφιάλτης στο Παρίσι…», με την Equipe να περιγράφει με μια λέξη το κατόρθωμα της Παρί: «Καταπληκτική»!

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα