ΕΡΤ: Οι παρουσιαστές ξεσπούν κατά του διευθύνοντος συμβούλου! (ΒΙΝΤΕ0)

12:47 3/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Στην αρχή ακούστηκε σαν πλάκα. Όμως οι δύο δημοσιογράφοι συνέχισαν σοβαροί, ειρωνικοί και ακάθεκτοι να σχολιάζουν και να καταγγέλλουν τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη. Το βίντεο ανήρτησε στο youtube η ΕΡΤ ΑΕ και δείχνει τους δύο δημοσιογράφους της εκπομπής «Πρωινή Ζώνη» να αμφισβητούν ευθέως στον «αέρα» τον κ. Ταγματάρχη. Αναφέρθηκαν σ’ αυτόν με εκφράσεις

όπως «έχει ύφος συνταγματάρχη», «παριστάνει τον δημοσιογράφο», «ποιος ενέκρινε την εκπομπή του με τον Καβάκο» και άλλες παρόμοιες.

Ο Γιώργος Δαράκης ξεκινά με ειρωνίες και ευθείες βολές αναφέροντας μια συνομιλία που είχε με τον «διευθύνοντα» ενώ προχωρά σε σχόλια για τον Ταγματάρχη ο οποίος «αποφάσισε να κάνει τον δημοσιογράφο και να κάνει και εκπομπή… κατ’ εξαίρεση…». Μάλιστα το πήγε και παρακάτω καταγγέλοντας πως «κάποιοι στο ΔΣ τα χουν κάνει πλακάκια» αλλά ο διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών δεν έχει δώσει άδεια για την εκπομπή Ταγματάρχη.

Από την πλευρά του ο Δάρρας επικροτούσε τα λεγόμενα του συμπαρουσιαστή του, σημειώνοντας «πως κανονικά η εκπομπή του θα πρέπει να κοπεί»!..

Οι δύο παρουσιαστές σχολίασαν και τις γνώσεις του Λ. Ταγματάρχη σχετικά με την κλασική μουσική και την όπερα με σχόλια όπως ότι η μόνη σχέση που έχει είναι μια συλλογή δίσκων φίλου του με αρχοντορεμπέτικα. Στη συνέχεια κατήγγειλαν «πνεύμα αυταρχισμού» και ειρωνεύτηκαν τις επιλογές Ταγματάρχη για την προβολή ντοκιμαντέρ πχ για τον Στάλιν («δήθεν γαλλικά και τρομερά») τα οποία όπως είπαν τα επιλέγει για να εξιλεωθεί;..

Keywords
Τυχαία Θέματα