Επιβεβαίωση από Ιέρο για Ολυμπιακό

11:31 28/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Ιέρο πιστοποίησε και με τοποθετήσεις του ότι έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό για το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους για τη νέα χρονιά, επιβεβαιώνοντας το Gazzetta.gr.

Στην Ιβηρική επέμειναν για το μέλλον του και για το ενδιαφέρον των Γρανάδα και Λας Πάλμας, περιμένοντας

σχετικές απαντήσεις από την μεριά του. Ο Ιέρο που ως γνωστόν είναι τεχνικός στην Οβιέδο επιβεβαίωσε τις επαφές με Ολυμπιακό. «Είναι λογικό και μέσα σε κανονικά πλαίσια το να μιλάει κανείς για το μέλλον του. Δεν ανησυχώ όμως και θα δω το τι θα γίνει. Από την Λας Πάλμας δεν υπάρχει κάτι. Υπάρχουν γενικότερα φήμες. Υπάρχει η Γρανάδα ενώ είχα επαφή και επικοινωνία και για τον Ολυμπιακό με έναν φίλο μου από εκεί (σ.σ. εννοεί τον Καρεμπέ).

Μόλις ξέρω παραπάνω και μάθω θα μάθετε και εσείς», ήταν το σχόλιο του παλαίμαχου άσου σε Ισπανούς δημοσιογράφους. Στην Ιβηρική πάντως διαρρέεται πως και η Γρανάδα έχει μιλήσει μαζί του, θεωρώντας τον ιδανική περίπτωση για τον πάγκο της για τη νέα χρονιά. Από εκεί και πέρα στο Λιμάνι εάν ο Μίτσελ δεν δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Μάλαγα θα είχαν κάνει ξανά κίνηση. Εάν και εφόσον υπάρξει αλλαγή δεδομένων για την περίπτωσή του μπορεί από τον Ολυμπιακό να… γεννηθεί ξανά τέτοια επιθυμία.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα