Επίθεση στη Μέριλ Στριπ: Ηξερε για τον Γουαϊνστάιν

12:33 20/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε μια ιδιοότυπη κόντρα έχει εμπλακεί η Μέριλ Στριπ μετά το σκάνδαλο σεξουαλικη΄ς κακοποόησης από τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.

Αν και εξέφρασε τη συμπαράστασή της και τη στήριξή της στις γυναίκες θύματά του και τόνισε ότι δεν γνώριζε κάτι για τη δράση του, η σταρ κατηγορείται ότι προτίμησε να σωπάσει και να τον καλύψει.

Έτσι, οι δρόμοι του Λος Άντζελες ακόμη και κοντά στο σπίτι της αλλά και στο στούντιο της 20th Century Fox

πλημμύρισαν αφίσες όπου απεικονίζεται η Μέριλ Στριπ μαζί με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν και κολλημένη πάνω της με κόκκινο φόντο η φράση “Ηξερε”.

Όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο της “μάγισσας” Ρόουζ ΜακΓκόουαν που με ανάρτησή της στο Twitter κατηγόρησε τους αστέρες του Χόλιγουντ που στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών ως ένδειξη διαμαρτυρίας αποφάσισαν να φορέσουν μαύρα. Στο σχόλιο που αργότερα κατέβηκε η νεαρή ηθοποιός έγραφε: «Ηθοποιοί όπως η Μέριλ Στριπ, που εργάστηκαν ευτυχισμένα με το σωβινιστικό τέρας, πρόκειται να φορέσουν μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες σε μία σιωπηλή διαμαρτυρία. Η σιωπή σας είναι το πρόβλημα. Θα δεχθείτε ένα ψεύτικο βραβείο, χωρίς ανάσα, και δεν πρόκειται να επιφέρετε καμία αλλαγή. Μισώ την υποκρισία σας. Iσως θα έπρεπε να φορέσετε όλοι Marchesa».(η εταιρεία που ίδρυσε ο παραγωγός με τη σύζυγό του η οποία τον εγκατέλειψε μετά το σκάνδαλο)

#Polanski…saw this, thought of you, too….#STTOY#SheKnew pic.twitter.com/3a5PoznMFk

— Alex W Smith (@AlexSmith1964) December 19, 2017

Η ίδια η πολυβραβευμένη Μέριλ Στριπ, διέψευσε ότι γνώριζε το παραμικρό και δήλωσε ότι αισθάνεται πληγωμένη από την επίθεση της ΜακΓκόουαν.

Όπως είπε μεταξύ άλλων, «ποτέ στη ζωή μου δεν προσκλήθηκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του» καθώς και ότι «με χρειαζόταν πολύ περισσότερο από ό,τι τον χρειαζόμουν εγώ, και έτσι κατέστησε σαφές ότι δεν επρόκειτο να μάθω τίποτα».

Σημείωσε ότι έδωσε το τηλέφωνό της στην ηθοποιό μέσω κοινών γνωστών αλλά εκείνη ουδέποτε της τηλεφώνησε.

The post Επίθεση στη Μέριλ Στριπ: Ηξερε για τον Γουαϊνστάιν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα