Επίθεση Χρυσαυγιτών σε μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Κ@@@τουρκοι. Σκάστε ρε (ΒΙΝΤΕΟ)

13:45 4/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Πρωταγωνίστησαν για άλλη μια φορά σε έντονο επεισόδιο στη Βουλή, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής με στόχο αυτή τη φορά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ.

Στη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας που περιλαμβάνει και διάταξη για την ανέγερση τεμένους στην Αθήνα

ο χρυσαυγίτης Ηλίας Παναγιώταρος υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έσκισε την ελληνική σημαία σε κηδεία στρατιώτη ενώ τον αποκάλεσε «Τούρκο».

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε το γεγονός, έκανε λόγο για «λάπση του φασιστικού μορφώματος» εναντίον του ενώ τόνισε ότι οι γονείς του πολέμησαν τον φασισμό στην Αλβανία.

«Θα φέρω φωτογραφίες. Να δηλώσεις τώρα ότι δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Θράκη αλλιώς είσαι Τούρκος» του απάντησε ο Γιάννης Λαγός, ενώ ο Ηλίας Παναγιώταρος φώναζε προκλητικά «Σκάσε ρε. Κ@@@τουρκοι. Σκάστε ρε».

Με την παρέμβαση του προεδρεύοντος Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος ανακάλεσε στην τάξη τους χρυσαυγίτες βουλευτές, οι τόνοι έπεσαν και συνεχίστηκε η συνεδρίαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα